Last news in Fakti

3 Май, 2016 19:57 1 764 0

Лудогорец с ултиматум към Препелица

  • препелица-
  • румъния-
  • лудогорец-
  • ултиматум

Румънецът трябва да се докаже в мачовете до края

Лудогорец с ултиматум към Препелица - 1
Снимка: ludogorets.com

Ръководството на Лудогорец постави ултиматум на Андрей Препелица. Румънският нападател има време до края на сезона да докаже, че има място в тима за следващия сезон.

30-годишният Препелица пристигна в Разград през миналото лято. Към него очакванията бяха много големи, но той не успя да се наложи в тима.

Халфът също е изразил претенции към ръководството на Лудогорец. Румънецът е на мнение, че треньорът Георги Дерменджиев не му дава достатъчно шансове за изява, а това може да му коства мястото в националния отбор на северната ни съседка за Евро 2016.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА