Last news in Fakti

2 Юли, 2016 16:28 1 342 1

Куртоа: Загубихме от дърводелци!

  • куртоа-
  • белгия-
  • уелс-
  • вилмотс-
  • тактика

Стражът на Белгия нападна селекционера Марк Вилмост за грешна тактика

Куртоа: Загубихме от дърводелци! - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Белгия Тибо Куртоа заяви, че отборът му е загубил от дърводелци. Късно снощи Уелс победи Белгия с 3:1 в четвъртфиналите на Евро 2016.

"Чувствам се по-зле от деня, в който загубих финал на Шампионската лига. Разочарованието ми е огромно", обяви вратарят на Белгия и Челси, цитиран от медиите на Острова.

"Проблемът при нас бе същия, какъвто беше в мача с Италия. Просто използвахме същата тактика, а тя бе тотално грешна. Имахме огромен шанс да достигнем до полуфиналите, но в крайна сметка играчите на противника бяха наясно как да действат срещу нас. Ако трябва да бъда честен обаче, те бяха доста дървени, но въпреки това създадоха повече голови положения от нас. За съжаление едва ли ще получим подобна възможност скоро".

"Казах мнението си на Вилмотс на почивката. Нека сам да си реши дали да подаде оставка".
 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    От дървделци как ли пък не.Затова седеше като дънер и гледаше топката как минава покрай него.