Last news in Fakti

8 Април, 2017 01:00 944 0

Интер натиска Спалети да подпише

  • спалети-
  • рома-
  • интер

Нерадзурите искат още от сега да си осигурят услугите на наставника на Рома

Интер натиска Спалети да подпише - 1
Снимка: БТА/АР

Интер ще побърза да привлече треньора Рома Лучано Спалети за следващия сезон, съобщават италианските медии.

Босовете на „нерадзурите" не са доволни от работата на Стефано Пиоли и са решили да му намерят заместник. Фаворитът на китайците от „Сунинг Груп” е мениджърът на Челси Антонио Конте, който води „сините” към титлата в Англия и най-вероятно ще поднови договора си, за да е начело на тима и в Шампионската лига

Следващият в списъка на гранда от Милано е Лучано Спалети, чийто контракт с „вълците” от Рим изтича в края на сезона и засега няма индикации, че ще бъде преподписан.

Интерес към Спалети има и от страна на италианския шампион Ювентус, който го вижда като идеален заместник при евентуално напускане на Масимилиано Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА