Last news in Fakti

26 Април, 2017 02:45 1 381 0

Интер твърдо решени: Искат Диего Симеоне!

  • диего симеоне-
  • интер-
  • атлетико мадрид-
  • треньор-
  • наставник

Интер си търси нов треньор

Интер твърдо решени: Искат Диего Симеоне! - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианският футболен клуб Интер е твърдо решен да вземе треньора на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне, пише „Кориере дело спорт“.

46-годишният наставник е цел номер едно на „нерадзурите“, които почти сигурно ще заменят Стефано Пиоли след края на сезона в калчото.

Под негово ръководство Интер се представя колебливо. Тимът заема седмата позиция във временното класиране и има риск да не се класира за евротурнирите.

Китайските собственици на отбора от Милано са заявили на Диего Симеоне, че го искат в тима. Той трябва да каже какви са финансовите му претенции. Договорът ще е за пет години.

От Атлетико (Мадрид) желаят да задържат аржентинския наставник, който е начело на испанците от декември 2011 година. Пореден неуспех в Шампионската лига обаче може да го накара да търси ново предизвикателство.

Атлетико се класира за полуфиналите на надпреварата и ще се изправи срещу градския си съперник Реал. В испанското първенство отборът няма шансове за титла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА