Last news in Fakti

12 Август, 2014 17:34 4 045 0

Полски съпрузи загинаха в Португалия при опит за селфи

  • селфи-
  • поляци-
  • португалия

Кабу да Рока е нос в Атлантическия океан и най-западната точка на Европа

Полски съпрузи загинаха в Португалия при опит за селфи от ръба на скала в Кабу да Рока, съобщават полски медии.

Трагедията се разиграла в петък. Съпрузите  прескочили защитната ограда и се отправили към ръба на скалата, извисила се над Атлантическия океан. Изненадващо те изчезнали в бездната. Свидетели на трагедията станали техните деца на 5 и 6 години, но и испанска двойка, която извикала спасителите и бърза помощ. На мястото пристигнал и хеликоптер, но операцията била преустановена заради надигащия се прилив.

Телата на двамата поляци са били открити и извадени в понеделник. Психолози в момента работят с децата.

Кабу да Рока е нос в Атлантическия океан и най-западната точка на Европа. По тази причина той е туристическа атракция и привлича туристи от цял свят.

Кабу да Рока представлява скала, издигаща се на 140 м. над океана. На възвишението се намира морски фар, пощенска станция, ресторант и магазин за сувенири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: