Last news in Fakti

30 Юли, 2015 12:30, обновена 30 Юли, 2015 12:46 1 036 0

Не са нужни ръце за една хубава прегръдка

  • дете-
  • без ръце-
  • пилот-
  • любов

Малко момиче без ръце получи възхитителна прегръдка от първия безрък пилот

Братска прегръдка, нежна прегръдка, мечешка прегръдка, прегръдка в гръб или странична прегръдка - няма значение как се прегръщат хората стига прегръдката да е от сърце.

Вдъхновяваща снимка на 3-годишно момиче, което е родено без ръце, и Джесика Кокс, първият безрък пилот, показа на света, че не е нужно да имаш ръце, за да прегърнеш някого от сърце.

Когато Джесика Кокс, първият лицензиран пилот на самолет без ръце, говори по време на премиерата на документален филм за живота й, три-годишната Рут Евелин Пранк, която е родена без ръце, и майка й Карлин бяха там, за да се срещнат с нея.

Майката на детето уредила среща чрез съобщения във Фейсбук, които след това довели до шест часа път с кола до събитието.

"Аз съм благодарна, че имах възможност да покажа на малкото си момиченце, че няма значение дали има ръце или не, защото може да прави същите неща, както всички останали. Просто се налага да го прави малко по-различно", заяви Карлин пред телевизионният канал ABC News.

Карлин станала фен на Кокс, още докато била бременна. Не само, защото Кокс е известен пилот, но също така има и трета степен черен колан, мотивационен говорител е и застъпник за всички хора с увреждания.

Рут направила обиколка на самолета на Кокс. "Мислех, че ще бъде мотивиращо за нея. Тази среща й показа, че тя може да преодолее увреждането си, без значение как е родена", каза майката на детето.

Срещата бе въздействаща и за Кокс. "Когато се срещна с дете, без ръце, се чувства като, че ли давам нещо."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА