Last news in Fakti

11 Август, 2015 19:38 1 197 0

Нанси Рейгън призовава на дебат републиканските кандидати за президент

  • нанси рейгън-
  • президент-
  • дебат-
  • републиканска партия-
  • номинация

Той трябва да се състои на 16-ти септември

Нанси Рейгън призовава на дебат републиканските кандидати за президент - 1
Снимка: wikipedia

Бившата първа дама на САЩ Нанси Рейгън призова кандидатите за президент на Републиканската партия да участват в телевизионен дебат, който ще се проведе на 16-ти септември, съобщи Си Ен Ен.

 Едно от основните условия за участие в дебата е даден кандидат да е събрал поне 1% подкрепа в трите национални проучване на общественото мнение, които ще се проведат до 10-ти септември. Предстоящият дебат ще се състои в два етапа без прекъсвания.

Вече се състоя първият дебат между кандидатите, който се излъчваше по телевизия Fox.  Тогава той също беше на два етапа, но с прекъсване от няколко часа, заради големия брой участници – цели 17.  Първи ефирно време получиха 7 кандидата, с подкрепа от под 3%. След почивката започна и дебата на основните конкуренти за номинацията на Републиканската партия. Това бяха милиардерът Доналд Тръмп, бившият губернатор на Флорида Джеб Буш, губернаторът на Уисконсин Скот Уокър, сенатор Тед Круз, Ранд Пол, Марко Рубио,  хирургът от Ню Йорк Бен Карсън, бившият губернатор на Арканзас Майк Хакаби, грубернаторът на Ню Джърси Крис Кристи и губернаторът на Охайо Джон Кейсик.

Решението, за това кой ще е официалният кандидат на Републиканската партия на президентските избори, ще бъде взето на конгреса на партията в Кливлънд, който ще се проведе между 18 и 21-ви юли догодина. 

По темата работи и редактира Венци Михайлов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА