Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 15:13 1 155 1

Въздушни удари срещу „Ислямска държава“ ще са в интерес на Великобритания

  • дейвид камерън-
  • великобритания-
  • ислямска държава-
  • интерес-
  • въздушни удари-
  • атаки

Ако не сега, кога? - попита Дейвид Камерън

Въздушни удари срещу „Ислямска държава“ ще са в интерес на Великобритания - 1
Снимка: БТА/ AP

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън заяви, че въздушни удари в Сирия срещу „Ислямска държава“ ще са в интерес на страната му.

Британският премиер сподели, че Великобритания вече е жертва на джихадистите и единственият начин да се противодейства на това е офанзива в Сирия.

Камерън добави, че Кралските военновъздушни сили трябва да застанат рамо до рамо с Франция и съюзниците, пише Би Би Си.

„Изправени сме пред фундаментална заплаха за нашата сигурност. Не можем да чакаме политическо решение“, заяви Дейвид Камерън.

Той подчерта, че групировката не може да бъде победена само с въздушни удари. Обобщавайки аргументите си „ЗА“ удари по въздух срещу ИД, Камерън заяви „Ако не сега, кога?“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Йоцо

    0 1 Отговор
    Сетила се Мара да се побара.... Като видяха, че Русия сама ще реши проблема с ИДИЛ и бързат да се наортачат за дивидентите!
Новини по държави: