Last news in Fakti

27 Юни, 2016 08:55 1 687 4

Чехия иска оставката на Жан-Клод Юнкер

  • любомир заоралек-
  • оставка-
  • чехия-
  • жан-клод юнкер

Жан-Код Юнкер не се е ангажирал достатъчно с британския референдум

Чехия иска оставката на Жан-Клод Юнкер - 1

Чешкият външен министър Любомир Заоралек силно критикува председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. В остро изказване по време на телевизионен дебат Заоралек поиска оставката на Жан-Клод Юнкер и заяви, че в момента той не е „правилния човек за тази работа“.

„Някой в ЕС може би трябва да си подаде оставката, защото е виновен за Brexit“, попита Заоралек. Основното обвинение на чешкия външен министър е, че Жан-Код Юнкер не се е ангажирал достатъчно с британския референдум и не е агитирал на място за оставането на Великобритания.

„Представях си, че Комисията се ръководи от уважаван човек, на който може да се има доверие и който в една ситуация, в която може да се изгуби една ръка или един крак, ще отиде лично в страната и ще каже на британците „Ние искаме да останете“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    3 0 Отговор
    Прав е.
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Изобщо не съм убеден че ЕС има нужда от англичаните в състава си, те така и не влязоха напълно в съюза, а сега ми се струва че наистина е по-добре да се махат. Може би на бюрократите, управляващи ЕС най-накрая ще им дойде на акъла че не бива да се церемонят толкова много с всяка една държава дето има големи претенции или различия от установените правила. Който не му отърва да си хваща пътя.
  • 3 onq s konq

    1 2 Отговор
    Понеже съм природно надарен да генерирам политически идеи/и не само/,предлагам на бат Бойко да подаде молба до ЕС за ПЛАВАЩО ЧЛЕНСТВО НА БГ,подобно на "плаващо раб.време".На практика това значи че когато преценим ,можем да си излизаме от Съюза примерно за 1 година без всякакви формалности и референдуми,след което автоматично пак сме си членове.Което пък значи,че през тая година можем да си търгуваме на макс с когото си искаме без да се интересуваме от ембарго,да прочистим държавата от хора без бълг. гражданство,дори и да изпълняваме смъртно наказание.
  • 4 DAM DAM

    2 0 Отговор
    Какъв е този " - Код Юнкер?", че да знам какво да очаквам ...???
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания