Last news in Fakti

26 Юли, 2016 10:17 1 835 16

Ердоган ще лети за Русия на 9 август

  • реджеп ердоган-
  • владимир путин-
  • турция-
  • русия-
  • среща-
  • санкт петербург

Срещата между Путин и Ердоган ще се състои в Санкт Петербург

Ердоган ще лети за Русия на 9 август - 1
Снимка: БТА/ AP

Турският президент Реджеп Ердоган ще лети за Русия на 9 август, съобщи „Хюриет“, позовавайки се на вицепремиера Мехмет Шимшек.

Това ще е първото посещение на държавния глава на руска земя след свалянето на руския бомбардировач Су-24 през месец ноември миналата година.

В края на месец юни Ердоган поднесе своите извинения на Путин, с което се постави началото на нормализиране двустранните отношения между двете страни.

Срещата между лидерите ще се състои в град Санкт Петербург.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    Ако руснаците ще си връщат за сваления си самолет-сега е момента!Освен това Ердоган се извини,така че не им трябва вече.
  • 2 релито е такова

    1 0 Отговор
    Продължават наколенките на Ердоган пред Кремъл.Сега руснаците ще го изклатят по много въпроси.Ще има навярно договори,за които руснаците не са си и мечтали преди година.Е играч е Путин-гросмайстор,хем Ердоган се извини офицялно-хем сега ще играе по свирката на Кремъл.
  • 3 Алексеѝ

    0 1 Отговор
    :))) мечтаеш , но не е така .
    от миналите 5 години до сегашно време и следващите 10 години Турция е в центъра на света , всеки момент на всяко място се говори за Турция ... Много важна и стратегическа сила за САЩ , НАТО , ЕС , Русия . Наѝ вероятно Турция и Русия ще се приближават ... Турция има покана от Шанхаѝ петицата ... Европа потъва , бъдещето е в ЗАПАД ! А ти продължаваѝ да си пасиш коня :))))

    Коментиран от #5

  • 4 kcaniba

    1 0 Отговор
    Аууу
    голям сеир стана начии...
    Султана отива на поклонение на червения килим в Кремъла, ще бие кратуната у пода и ще се моли на Путин!!!
    Потурнята ни мълчи... траур? Очаквания, че ще има рахат локум и за тях лииии???))))
  • 5 Слави

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алексеѝ":

    прав си , ние Българите сме в грешната посока !
    ЕС е на потъване , бъдещето е в ЗАПАД!
    Турската политика е динамична , моментално решават за всичко .
    Ние отдавно сме заспали уж сме подкрепени в ЕС ?!?!?!?!
    До гащи сме длъжници ....
  • 6 Самуил

    1 0 Отговор
    "В края на месец юни Ердоган поднесе своите извинения на Путин, с което се постави началото на нормализиране двустранните отношения между двете страни."

    Логично ! Хората си правят планове от всяка страна и от всяка гледна точка .... Това е политика ! А ние какво правим освен пусуване и лежане ? Какво бъдеще ни очаква ?
  • 7 мирослав

    1 0 Отговор
    " и Тръмп мисли за съюз с Русия "... Това е политика ...
    ние продължаваме да спим ... Лека нощ !

    евала на Турците , евала
  • 8 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    ердоган лети за русия ,след като руснаците щеше да го трепат по 1000 различни начина.значи е достатъчно да се извиниш след като си утрепал руски пилот и си свалил самолет на русия :))!руснаците сега ще набият няколко милиарда от свършващите им парички в турската икономика и тук троловете ще са в екстаз.

    Коментиран от #12

  • 9 НЕТИ

    2 0 Отговор
    колкото и да не ни харесва , колкото и да мразим , колкото и да пусуваме Ердоган води динамична - агресивна и успешна външна политика . Въпреки че имат проблем с тероризм финансирано от САЩ , гледат 3 милиони Сириѝски бежънци , отстранили са сериозен преврат .... Турция излиза по силна и още по силна ! Кажете ни един наш политик да се бори за нашите интереси и за нашето бъдеще ? Лека Нощ !
  • 10 вигенин

    2 0 Отговор
    още една топла новина от Комсомольская правда и Газета Труд;
    преди малко беше приет между двете страни да се отпадне визовият режим ... и от ново за нормализиране на всичките отношения ...

    честито Ердоган ! Лека Нощ Българиа !
  • 11 кук

    2 0 Отговор
    Много е вероятно като се върне от Русия, да не му се иска остане султан!
  • 12 до 8

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Явно си със доста нисък интелектуален капацитет и мислиш първосигнално.Първо,Русия никога офицялно не е обещавала да "щеше да го трепат по 1000 различни начина"--това са ваши инсинуации.Второ,Ердоган се унижи пред цял свят като се извини-ако го беше направил веднага,тогава Кремъл щеше да изглежда смешен---но не и сега.Трето,ако наистина се потвърди факта,че зад преврата в Турция стои бившият главнокомандващ от НАТО за Афганистан--Джон Кемпбъл,това вече става много интересно за целите на Москва в Близкият Изток.--Тогава ще излезе истина за приказките които идват от Турция и Иран-за нов модел съюз със Русия-военен....Което реално за нас е много лошо.И последно--благодари се,че Путин при свалянето на самолета постъпи много мъдро и сдържано-че ако беше станала война,ние в България щяхме да получим от руските "Благини"-- милиони бежанци от Турция,икономически срив на Балканите,размирици на мюсолманското население у нас...и т.н...и т.н......Мисли ПОНЕ МАЛКО с главата си-опитай-----то не боли......

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 13 вигенин

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "до 8":

    още топли новини ;
    - ЕС пусна 3 милиарда на Турция (след Реджеп Ердоган в интервю пред германската телевизия ARD ; след обвинението към ЕС)
    - Турция и Русия завършват газопровода "Син поток" %100
    - Турция и Русия овеличават икономическите си отношение
    - в Септември се събират членовете на Шанхаѝ петицата
    9-10 аугуст се подписва нов пакт !
  • 14 ь 7777

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "до 8":

    Човече,ти съвсем му оплете жиците на "ТО"-деса -стоян.Сега ще има да чеше репата-докато осъзнае какво си му написал...ти явно не го знаеш.ТО е хитът на форума тук-много ни забавлява.
  • 15 Божо Д

    0 1 Отговор
    Нов пакт за ненападение Рибентроп-Молотов а ? Всички знаем как ще свърши общата софра между вълка и агнето. Само дето хич не ни се ще....
  • 16 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "до 8":

    как разбра че съм с нисък интелектуален капацитет?аз съм с мноооого висок такъв ,за сравнение с твоя в пъти по-висок.тва първо.сега за вторатата ти интелектуалновисока щуротия.ердоган се извинил и се бил унижил!!!???та ердоган нито се е извинил нито се е унижил напротив без да го прави изяде и агнето и взе и парите.кво значи тва да ти обясня интелектуалецо.ердоган не отстъпи и милиметър от политиката си към сирия дето беше руската болка и днес ако руски самолет се появи в турското пространство ще бъде свален и днес турската политика към асад си остава квато беше а именно антируска ,та всъщност ердоган не се е извинил ,а само пунтира за да пребере руските доларчета ,а и да плаши европа и сащ с новия си стар приятел :).само ,че интелектуалци като теб се радват на тези плитки номера :)!иначе другите ти интелектуални напaди за тва кои и как организирал преврата ,може да си ги правиш в местния клуб на бсп или атака .само да те светна леко ако сащ бяха зад атентата сега в турция щеше да има нов управляващ ,а кокалите на ердоган щеше да са разхвърляни някъде :)!справка другите 100 преврата правени с американска подкрепа по света.иначе не ми обясняваи кво било добре за нас от гледна точка на руския интерес.путин бил постъпил умно казваш като не нападнал турция и затова нямало имигранти,а умно ли постъпи като прати там самолета си дето го свалиха ?путин скъпи умнико дето много си мислил безболезнено е опасен за националната ни сигурност не по-малко от ердоган.
Новини по държави: