Last news in Fakti

20 Ноември, 2016 11:00 962 0

Бродуей срещу Майк Пенс (видео)

  • майк пенс

Новоизбраният вицепрезидент на САЩ получи остро послание от актьор след края на мюзикъл

Бродуей срещу Майк Пенс (видео) - 1
Снимки: БТА/АР

Новоизбраният вицепрезидент на САЩ Майк Пенс получи остро послание от актьор, участващ в мюзикъла "Хамилтън", на представление на Бродуей, предаде Си Ен Ен.

Пенс беше посрещнат в театъра "Ричард Роджърс" едновременно с одобрителни възгласи и освирквания, съобщават медиите зад Океана. 

След като завесата падна и актьорите излязоха да се поклонят, Брандън Виктор Диксън, който се въплъщава в третия вицепрезидент на САЩ Арън Бър, се обърна директно към Пенс.

Новоизбраният вицепрезидент беше сред публиката на вчерашното представление на хитовия мюзикъл. Диксън каза директно на Пенс, че състоящата се от различни раси и култури театрална трупа се тревожи от идването на власт на Тръмп.

"Господине, ние сме многообразната Америка, която е разтревожена и обезпокоена, че новото правителство няма да защитава нас, нашата планета, нашите деца, нашите родители", заяви актьорът. "Надяваме се това представление да ви е вдъхновило да поддържате нашите американски ценности и да работите, представлявайки всички нас".

Пенс напусна залата, преди Диксън да завърши речта си, но говорител на трупата каза, че новоизбраният вицепрезидент е останал в коридора и е чул цялото послание.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА