Last news in Fakti

3 Октомври, 2015 18:19 15 803 26

Изписаха от болницата ММА боеца Джон Кери

  • мма

Историята, като от екшън филм, започна малко преди полунощ

Изписаха от болницата ММА боеца Джон Кери - 1
Снимка: Флагман

Страховитият бодибилдърДжон Кери беше изписан днес от „Неврохирургия” в МБАЛ-Бургас. Англичанинът, който подлуди ченгетата в Слънчев бряг, излезе от хирургическия корпус с бинтована глава – с кървава чалма, но с широка усмивка. Той бе придружаван от своя адвокат и представител на полицията, пише "Флагман".

„Нямам търпение да се прибера у дома и да прегърна децата си. Много ми липсват! Не помня нищо от онази вечер. Наясно съм, че в момента не мога да напускам България, но вярвам във вашата правосъдна система и мисля, че нещата съвсем скоро ще се наредят. Полицията се държа страхотно с мен, искам да им благодаря за помощта. Чувствам се прекрасно и в много добро състояние”, каза Кери. Някой бе подредил куфара му, който той сам теглеше, сякаш се намира на летището.

Припомняме, че пет чифта белезници са били нужни на полицаите, за да озаптят британския ММА-състезател, който подлуди "Слънчев бряг". Късно вечерта в понеделник мъжът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го арестуват.

Историята, като от екшън филм, започна малко преди полунощ. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    1 0 Отговор
    От болницата директно в затвора!
  • 2 Муньо

    2 0 Отговор
    Абе що полицая му носи куфарчето?!?
  • 3 бай Иван

    1 0 Отговор
    Учудвам се в България има ли правосъдие или не? А ко БЪЛГАРИН беше направил нещо такова нямаше да излезе от затвора а този още малко и на ръце, ще го носят!
  • 4 comment

    1 0 Отговор
    Мдаааааа, родната полиция носи куфарите на престъпници от всякакъв калибър и ранг. БРАВОС!
  • 5 възмутен

    0 0 Отговор
    Ако аз или някой българин надроби такава попара в на тоя идиот държавицата ще изгние в затвора, а тук и г.за ще му олижат още малко ц-ц-ц-ц-ц жалка държава сме със жалки обитатели в нея

    Коментиран от #8

  • 6 Радо

    0 0 Отговор
    Да, а полицаят даже му помага с багажа!
  • 7 БаХуРа

    0 0 Отговор
    Е няма що без думи направо - този изпотроши половината Слънчев Бряг , за малко да убие и хората в двата автомобила които е нанизал с шиша на мотокара ,а нашите го изпращат с почести , подреждат му прилежно багажа и му дават дори ченге което да му го носи за да не се натоварва ММА боеца - вижте го само как се подхилква подигравателно на полицая ! В изявлението което дава за пресата няма никъде едно кратко "СЪЖАЛЯВАМ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ" - ЕТО ТОВА СА БРИТАНЦИТЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРЕДИ ДА ИМ СВАЛЯТЕ ШАПКА ! Министърът на правосъдието ДА СИ ХОДИ !!!!!!
  • 8 999

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "възмутен":

    Бъркаш, ако го направи Българин ще е мъртъв.
  • 9 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Много ми е интересно как един пиян, друсан и зобан боклук се оказва ММА боец и страховит бодибилдър? Не знаех че кръчните раждат състезатели. Явно боклука се раздва и на специално внимание от ушаците щом даже и куфара му носят. Такова внимание не съм виждал дори към олимпийски и световни медалисти и то реални български състезатели.
  • 10 Съни

    0 0 Отговор
    е гати Държавата , даже и без белезници се разхожда , сигурно и медал ще му дадат че не е убил никой .
  • 11 Кастро

    0 2 Отговор
    Ша мълчите и нема да си обаждате, и Господа не би се смилил над вас в такава ситуация, уви англичанина е пич, разкая се и му излезе късмета, тва е положението
  • 12 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    И КУФАРА МУ ГО НОСЯТ
    ЗАЩО НЕ ГО ДАДАТ НА АДВОКАТА МУ ДА ГО НОСИ
  • 13 lol

    0 0 Отговор
    Само липсва някой за хоя да хо фане ... от куките де. Няма спасение тука в Бг ...
  • 14 ТИМ СОТ ВАРНЯ

    0 1 Отговор
    Аре ве пич, откога чакаме да си направим селфи с тебе. Ти си ни идол и кумир. Ще те измъкнем баце и пак ще те напием ама тоя път у ВарнЯ! Наздраве!
  • 15 булгаро

    0 0 Отговор
    цалата даржава вие такава коронпирана !!!
  • 16 do TIM SOT VARNIQ

    0 0 Отговор
    бате, само изроди ли черпите тимаджиите от Варна... избори идват, направете си селфи с електората, почерпете го, митинг му направете, да е доволен, да гласува...не че има за кой друг да гласва де:)

    Коментиран от #19, #23, #24

  • 17 путин

    0 0 Отговор
    e.asi reklamata na s.b.tarsjt motakaristi ot uk.
  • 18 ММА БОЕЦ

    0 0 Отговор
    да дойде тук на село да го видим колко е ММА П.ТКА
  • 19 ТИМ СОТ ВАРНЯ

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "do TIM SOT VARNIQ":

    Тоя жена му го е изхвърлила и е дошъл в БГ да се напие и да се сбие. ТИМ обаче ще му направят предложение и най-вероятно ще остане в БГ... адвоката до него знаеш ли кой е?! -Тоя е по-скоро импресарио, отколкото адвокат, затова и медията налива определения като "ММА боец", а не "агресивен хулиган".
  • 20 ПРОСТОТИЯ

    0 0 Отговор
    НАГЪЛ БОКЛУК!!! Да си прави глупостите в къщи!!!!!!
  • 21

    0 0 Отговор
    Ама знае как да манипулира хората да го съжалят бе, децата му липсвали бе, ма..уна мръсна и пиколо му дали, направо не е истина ..си нещастната държава.
  • 22 Бойко

    0 0 Отговор
    Не си интересен с подобни банални подмятания. Явно само ти не го разбра.
    Колкото до британския турист, то 80% от англичаните по родното четноморие идват заради алкохолния туризъм и безпаметните дни и нощи. Просто за този се разшумя толкова, защото е по-агресивен и нанесе доста поразии, а не припадна на някоя пейка като сънародниците си.
  • 23 Десант

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "do TIM SOT VARNIQ":

    Става въпрос за Бургас, не за Варна.
  • 24 поТИМ се

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "do TIM SOT VARNIQ":

    Във Варна изборите вече са проведени за 500 години напред... Цял град се надигна барабар с хора от селата против ТИМ и те пак свой човек си сложиха. Ако ТИМ решат да се отделят като република, никой не може да ги спре - Наздраве!

    Коментиран от #25

  • 25 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "поТИМ се ":

    НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ
    КАКЪВ ЦЯЛ ГРАД СЕ НАДИГНАЛ
    КАТО 80% РАБОТЯТ ЗА ТЯХ
    СРЕЩУ ШЕФОВЕТЕ ЛИ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ
    И КВИ ТИМАДЖИИ СА ТЕЗИ СОТАДЖИЙЧЕТА
    КОИТО ЖИВЕЯТ ПО КВАРТИРИ И БАЧКАТ ЗА СТОТИНКИ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.