Last news in Fakti

16 Август, 2012 17:04 2 461 6

Парите за лечението на Ади са събрани

  • ади-
  • аделина кодшабашева

Всичките необходими средства за лечението на 19-годишната Аделина Кодшабашева вече са събрани, съобщи информационният сайт “BurgasNews”.  Основен принос за това беше инициативата, подхваната от Faceook и добила широк отзвук в обществото.

Аделина Коджабашева е от Бургас и е само на 19 години. Младото момиче страда от много рядко срещано заболяване. Ади страда от рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком – злокачествен тумор.

"Искаме горещо да ви благодарим за цялата подкрепа до момента и да обявим, че вече са събрани 281 400 евро за Ади. Надяваме се тази сума да е достатъчна за лечението й, макар че всичко е в самото начало и все още не е ясно”, коментираха те.

Кампанията за събирането на средствата спира, а ако част от сумата остане неизразходена, ще бъде разпределено по сметки на други болни, които се нуждаят от пари за лечение. „Може би общите ни усилия ще успеят да помогнат не само на Ади, но и на други борещи се за живот хора", надяват се организаторите на кампанията.

В момента младата бургазлийка е в клиниката в Щутгарт, чувства се все по-добре и вече наддава на тегло. 

Все още не е ясно колко ще продължи цялостното й лечение, вероятно повече от половин година. Аделина е с диагноза конвентионален остеосарком. Тежкото заболяване поразява костите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    0 0 Отговор
    Пожелавам и успех!
  • 2 ok.

    1 0 Отговор
    Вярвай и бъди силна с теб сме !!!
  • 3 Цветан

    1 0 Отговор
    Пожелавам ти много успех !!
  • 4 fleur

    1 0 Отговор
    Прекрасна си и затова бори се.
    Желая ти го от все сърце.
  • 5 БГ

    1 0 Отговор
    Дано всичко да наред! Успех в борбата!
  • 6 тефик джамбаз

    1 0 Отговор
    vqrvay v sebe si i badi mn silna