Last news in Fakti

20 Септември, 2023 11:23 2 194 0

Международният фестивал MASKA се завръща в Русе за автомобилен спектакъл

  • maska-
  • фестивал-
  • русе-
  • дрифт

MASKA River ще се проведе под надслов „Безопасност на пътя“

Международният фестивал MASKA се завръща в Русе за автомобилен спектакъл - 1

След като това лято ежегодният фестивал MASKA събра хиляди зрители във Варна, сега организаторите се завръщат в Русе, където на 22-ри и 23-ти септември ще се проведе есенното издание, носещо името MASKA River. Както и до сега, шоуто ще бъде насочено към автомобилната общественост, но ще предлага и много други забавления за посетителите.

На 22-ри септември на паркинга на „Арена Русе“ ще се съберат най-добрите дрифт пилоти, които ще покажат своите „бегачки“ и ще направят специално нощно шоу с ефекти. Освен тях ще присъстват още и най-добрите стънт мотористи. Организаторите са предвидили още Pole Dance, както и Strongest Drift Show, което ще постави човешката сила срещу силата на автомобилите.

На 23-ти септември Русенският кей ще бъде сцена за тунинг автомобили от няколко страни, които ще покажат най-мощните аудио системи поставяни в автомобили на Балканите. Ще има програма и за най-силните мъже, които могат да премерят своите сили и да покажат своите възможности. В програмата ще участват още DJ George, DJ D-Trax и илюзионистът Zain.

Тази година шоуто се провежда под надслов „Безопасност на пътя“, а организаторите са предвидили беседа на тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА