Last news in Fakti

7 Декември, 2023 11:29 3 371 1

Катастрофа за милион долара

  • катастрофа-
  • mclaren

Надпревара на собственици на McLaren завърши с мащабна катастрофа

Катастрофа за милион долара - 1

Голям пътен инцидент стана в Малайзия по време на улична гонка с McLaren-и. При инцидента са унищожени наведнъж три суперавтомобила на обща стойност около милион долара. Снимки от мястото на инцидента са публикувани на страницата на supercar.fails в Instagram.

Собствениците на McLaren са от Сингапур и решили да организират гонка до съседна Малайзия. Автомобилите са се движели в колона по криволичещ планински път близо до град Клуанг. Един от McLaren-ите внезапно губи контрол и удря движещата се пред него суперкола, която от своя страна се блъска в друга кола.

Катастрофа за милион долара

За щастие при инцидента няма пострадали - всички водачи и пътници са успели да излязат сами от колите. Но суперавтомобилите са сериозно повредени и се нуждаят от ремонт. Няма да е евтино, защото са карбонови.

При инцидента са пострадали най-новият хибриден суперавтомобил McLaren Artura на стойност $230 000, както и купето McLaren 720S със 720 конски сили на стойност около половин милион долара и McLaren 570S на стойност около $200 000. Малайзийската полиция разследва причините за инцидента.

Катастрофа за милион долара


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    0 0 Отговор
    720s не струва 500к долара, дори 2 чисто нови не струват толкова.