Last news in Fakti

31 Януари, 2024 10:36 1 331 4

Появи се нова информация за най-големия Jeep на ток

  • jeep-
  • wagoneer-
  • wagoneer s

Wagoneer S разполага с 600 конски сили

Появи се нова информация за най-големия Jeep на ток - 1

Jeep загатна за своя предстоящ електрически SUV Wagoneer S, като пусна първите официални снимки, показващи неговия технологичен интериор. Автомобилът изглежда е на върха на автомобилните иновации, като може да се похвали с впечатляващ набор от сензорни контролни уреди и цифрови дисплеи, които предефинират изживяването в купето на моделите от марката.

Отличителна черта на интериора на Wagoneer S са четирите екрана интегрирани в арматурното табло. Дисплеят на водача привлича вниманието с навигационен маршрут в близост до Детройт, предоставяйки поглед към интерфейса и възможностите за свързване на автомобила. Междувременно централният екран на инфоразвлекателната система заема централно място, а под него се вижда по-малък дисплей, който се фокусира върху удобствата и функциите на климатичната система. Той включва контроли за масажа на седалките, настройки за температурата и други. Дисплеят за пътниците изглежда е отличителна функция, която предоставя на пътниците развлекателни дейности, недостъпни за водача.

Въпреки че от Jeep все още не са оповестили изчерпателни подробности за интериора на Wagoneer S, компанията подшушна някои акценти. Автомобилът ще бъде оборудван с първокласна озвучителна система McIntosh с 19 високоговорителя. Освен това панорамният покрив с две стъкла ще бъде стандартно оборудване. Технологичният интериор ще включва специфична система Selec-Terrain с различни режими на шофиране.

Един от най-очакваните аспекти на Wagoneer S е неговият задвижващ агрегат, който се очаква да предоставя около 600 конски сили. Неотдавнашен тийзър подсказваше приблизително 3,5 секунди време от 0 до 100 км/ч, което позиционира електрическия SUV сред най-бързите в своя сегмент. Предвижда се моделът да се появи на пазара през есента.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПоКУРко

    5 5 Отговор
    Фиат не успяха преди ... няма да успеят и сега! Всичко е картинки и ... ЩЕ,Може би, Някога ....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 баба яга

    1 3 Отговор
    ПРЗ ПРЗ ПРЗ.
  • 4 6748

    4 0 Отговор
    Фиат са успявали винаги и ще успеят и сега !!!??? справка иди вистанбул града голяма и виж очльонки всяка коло такси е фиат!!!???