Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 14:17 1 305 1

Jeep обнови Renegade в Европа

  • jeep-
  • renegade-
  • промени-
  • актуализация

Компактният кросоувър набляга основно на технологични промени

Jeep обнови Renegade в Европа - 1

Jeep Renegade, който следващия месец ще отбележи своята десета годишнина, получава актуализация от Stellantis. През 2024 г. Renegade се фокусира предимно върху технологичните подобрения, с ъпгрейди в различни аспекти на интериора и функциите за свързаност. Една от най-забележителните промени е въвеждането на 10,25-инчов цифров инструментален панел, който внася модерен щрих в салона. В допълнение към него е новата 10,1-инчова информационно-развлекателна система, която е значително по-голяма от предшественика си и може да се похвали с подобрена изчислителна мощ за по-бързи реакции и по-плавна работа. Тази система поддържа актуализации по въздуха, безжична връзка с Android Auto и Apple CarPlay, осигурявайки безпроблемна интеграция със смартфони и гарантирайки, че Renegade е в крак с най-новите функции и софтуерни подобрения.

Renegade 2024 се възползва и от усъвършенствани функции за свързаност, включително 4G свързаност и дистанционно заключване и отключване на вратите. Освен това модернизираните USB портове за зареждане отговарят на съвременните нужди на пътниците, като гарантират, че устройствата им ще останат заредени по време на пътуванията. Визуалните подобрения са под формата на нови 18-цолови алуминиеви джанти за версията Summit. В нивото Overland е вградена нова камера, целяща повишаване на безопасността.

E-Hybrid и 4xe plug-in хибридните варианти получават оптимизиране на двигателя и батерията. Тези подобрения допринасят за подобряване на горивната ефективност и намаляване на емисиите на CO2 с до 5%, което е в унисон с нарастващия акцент върху устойчивостта в автомобилната индустрия.

Ерик Лафорж, европейски шеф на Jeep, изрази увереност в продължаващия успех на Renegade 2024 в конкурентния B-SUV сегмент. Той изтъкна усъвършенстваната информационно-развлекателна система, по-големите дисплеи и подобрената свързаност на модела като ключови фактори, които ще помогнат за запазване на позицията му на лидер в сегмента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    4 2 Отговор
    уникално проходима кола, само защо трябваше да я направят толкова грозна