Last news in Fakti

10 Ноември, 2014 08:54 29 554 62

Борислава Латинова: Не знам как полицай се разпитва от полицай

  • борислава латинова-
  • срамния обиск-
  • не вярвам-
  • полицай-
  • разпитва

Всичко е нагласено и според мен въобще не е имало полигра

Борислава Латинова проговори пред Нова телевизия отново, след като предпочете да мълчи по време на проверката дали е била обискирана по унизителен начин от полицай Нели Върбанова.

Прокуратурата сложи край на предварителната проверка, която показа, че полицайката Нели Върбанова не е унижавала Борислава по време на обиска. От полицията цитират кадри от видеокамери, както и детектора на лъжата, на който Върбанова се подложи. Свидетели на случая също не споменават за грубо отношение и бъркане под бельото на студентката, за каквото разказа тя в ефир в началото на месеца. Предполага се, че тези свидетели са момчетата, с които студентката е била в онази нощ.

"Не вярвам на всичко това. Не знам как полицай се разпитва от полицай. Всичко е нагласено и според мен въобще не е имало полиграф. Не знам и за свидетелите”, заяви Борислава.

На въпрос дали би седнала на детектор на лъжата, тя отговори, че „й е все тая” и че не тя е постъпила лошо, за да й поставят условия. Борислава коментира още, че не се притеснява от очна ставка, а от това, че ще види полицай Нели Върбанова.

„Ще я видя в съда, надявам се”, допълни студентката. Тя се усъмни и за липсата на записи от камерите с думите, че ако е имало такива, са щели да ги излъчат по телевизията, каквото и да е имало на тях.

На въпрос дали има криминални прояви, Борислава категорично отрече. Отрече и да употребява наркотици.

"Няма за какво да се извинявам, защото тези работи се случиха. Тя ще трябва да ми се извини, не аз на нея и вярвам в това", убедена е Борислава Латинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    7 1 Отговор
    Вече ми писна да ги гледам тази и баща и как обикалят като по телевизиите и вият ден и нощ че и били бръкнали видиш ли ти под полата. Какво ли пък има да крие там не разбрах?!!!!

    Коментиран от #9

  • 2 pizza steve

    7 1 Отговор
    Докога, питам, докога ще ни занимавате?! Няма ли важни събития?! Малко проблеми ли има в държавата?!
  • 3 ХейтърПетров

    6 1 Отговор
    Оу тая още ли играе в театър Сълза и Смях... Аман от циркаджийските й номера.. Да вземат да я затворят накрая, че - аман.. Цял свят разбра, че лъже и пак продължава...
  • 4 краси

    5 1 Отговор
    тая борислава е много нагла. кво само а дават и пишат за тая
  • 5 gost

    3 5 Отговор
    ...ами ако наистина момичето казва истината? полиграфа не е доказателство, което да се приема като необоримо! наистина е мн.странно - как така полицай разпитва полицай. най-малкото този подход предполага машинации
  • 6 Благовест

    5 2 Отговор
    Като и е "все тая", не беше ли точно тя, тази, която не се яви на полиграфа? Грам не ме интересува какво ще се случи с нейния живот, но ме интересува живота на полицай Нели Върбанова. Не е редно някаква да ти прецаква кариерата с такава измишлоьотина. Толкова е проста, че дори не си дава сметка за действията си.
  • 7 Киро

    5 3 Отговор
    Ама, от кой да бъде разпитван полицаят, ако не от полицаи - от наркомани, като тебе и другарчетата ти ли или от баща ти доказан лъжесвидетел?

    Айде отиди на полиграф, като си толкова отворена, айде де!
  • 8 Враца Баце

    5 1 Отговор
    Махнете я тази"лъжкиня" от медийте вече. На хората им омръзна да гледт фиаско кат' нейното. Не я е срам. Още в самото начало версията и беше като от приключенски филм......за протокола - не съм кука и не обичам ченгели!
  • 9 Враца Баце

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Евала за коментара баце!
  • 10 gost

    5 2 Отговор
    не съм голям почитател на " нашата полиция ни пази " , но в този случай съм длъжен да се съглася със служителите на закона . след като камерите не са доказали твърденията на " студентката " и всички факти и свидетели са срещу нейните твърдения , не знам какво още ни занимават с нея . ако не е съгласна , да влиза в съда и там да си решава проблемите .
  • 11 гост

    3 4 Отговор
    Днес май че са дежурни по посане на коментари от Първо районно управление. Утре, под следващата статия, от Второ и т.н.

    Коментиран от #12

  • 12 gost

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    не позна , по пОсане сме от четвърти километър
  • 13 гост

    3 1 Отговор
    много ще е интересно това момиче да даде тест за наркотици
  • 14 бай Кольо

    4 3 Отговор
    Много сте сигурни в това,което казват от полицията.Не съм защитник на момичето но не вярвам в полицията.
  • 15 гост

    2 1 Отговор
    не може , на друг вид наркотици е " успокоителни " , казал психиатъра
  • 16 гост

    3 3 Отговор
    Абсолютна алкохоличка е тази Болислава, видно от снимката й.
  • 17 Дошо

    3 4 Отговор
    Не знаела как полицай разпитва полицай!?Ми като не знае да си трае.Пичове куките не са света вода ненапита ама тая излезе яката наркоманка.Друсала някакви гъби и после звъняла на де що има близки и познати да ги кани на несъществуващата си сватба.После като се освестила започнала да се извинява.Да не говорим, че се разбра и, че по тревицата си пада и дъни де ще опияти има.Като са я обискирали кой знае как се е била нагърмяла и какво си е представяла, че се случва.пък и какво търси по нощите с криминално проявени тревомани?
  • 18 bravo

    3 3 Отговор
    и кво като са и бръкнали бе кво е станало,те са търсили наркотици там :)
  • 19 кучо

    4 0 Отговор
    Крайно време е да видим този запис от камерите . Въпросите на полиграфа също . Тези двете момчета където са били там ? Ако съм на мястото на Борислава бих ги записал с телефона , когато дават обяснения за това какво се е случвало в мИЛИЦИЯТА.
    Само тогава ще се изпарят всички съмнения за това , кой е крив и кой не
  • 20 1914

    2 1 Отговор
    А къде са сега онези мишки дето изнудваха за пари със снимките от срамния обиск да докажат, какво всъщност е станало??? Полиграф я имало, я не! Не е невъзможно да бъде маниполиран, но снимките не лъжат! БЪДЕТЕ ХОРА НЕ МИШКИ!
  • 21 Ikonomist

    3 2 Отговор
    Принципно е възможно момичето да не лъже. Ако е била друсана, всичко което казва може да го е изживяла като истинско.
  • 22 S Doichinov

    4 1 Отговор
    Истината сигурно е някъде по средата.
  • 23 Свидетели

    4 2 Отговор
    Няма криминални прояви ли? Кражбата какво е? Няколко съфорумци уточниха кога и къде е хваната да прибира неща, които не са нейни - преди година във Варна. Тази девойка търсеше известност и я получи. Повече да не ни занимава със своите халюцинации.
  • 24 жоро бекъма

    2 2 Отговор
    защо коментирате като нито сте били там нито знаете какво е станало!Всеки има права и съдът е този който ще установи кой е прав а в заблуда на всички защо наистина не се показаха записите от камерите какво тайно има в тях нали са за това медиите ?Не защитавам никой и никой няма право да дава преценка кой е наркоман или луд и т,н. по това как изглежда!Нека драмата да спре и като няма регистрация един човек не виждам причина да бъде тършуван като престъпник било то и в джобовете на централна улица или плащат!!!
    Уважавам г-жа Върбанова че е направила всичко да докаже своята невинност за което и свалям шапка!
  • 25 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    4 2 Отговор
    Като ти гледам очите и сенките под тях, май не си света мода ненапита а, маце!?
  • 26 Бате Цецо

    3 1 Отговор
    А защо Борислава не говори седейки пред полиграфа?
  • 27 козмин моци

    4 1 Отговор
    Тази кифличка доста неубедителлно лъже.... Иначе и аз бих я пребъркал на неколко ракии...дано не е с две шепи моргозина отдоле :)
  • 28 alkap

    4 4 Отговор
    тази кифличка е доста сладка и според мене оная лесбийка я е фанала за кифличката. а полицейщината в тази държава е на ниво високо
  • 29 алкап

    3 5 Отговор
    нямат записи МВР лъже. 100 пъти съм ги хващал това са едни необразовани неграмотни затлъстели хора. най долната прослойка стават полицай с такива хора не се работи

    Коментиран от #44, #54

  • 30 бип

    3 2 Отговор
    Еми да мине на полиграфа като и е все тая. Стига е говорила само!
  • 31 Деди

    5 1 Отговор
    Тая има изражение на наркоманка, братче.
    Толкова си противоречи от както започна този "случай", че няма на къде повече. Ужасна е, баща й също!
  • 32 PROFESIONALISTA

    4 3 Отговор
    АМАН от тая разюзданата
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Деян

    4 4 Отговор
    Полицаите стават смешни и сами си навличат недоверие и основателни упреци.
    Първо: Полицайката преминала "успешно" теста с полиграфа, НО ВЪПРОСИТЕ ОСТАВАТ ТАЙНА! Е, какъв е смисъла бе хора, да остават тайна??? Ако са - "Името Ви Нели Върбанова ли е?" и " "Вечерта на еди кой си, провери ли Латинова"? - ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ ЩЕ Е УСПЕШНО ПРЕМИНАТ ТЕСТА. Хахаха, обявете въпросите та да видим.
    ВТОРО: След като има записи от камери, защо не се покажат - може би не на цялото общество, но поне на комисия, която да прецени до колко оплакването на момичето е вярно?
    Тоест всичко силно навежда на мисълта, че полицайка е направила поне повечето в което е обвинявана и ченгетата се прикриват за да запазят малкото доверие, което има останало ( ако въобще е останало такова към тях)
    ТРЕТО: Не знам колко добър актьор трябва да си, че така естествено да се разплакваш по студията и да ти се повдига при спомена за преживяното... Хайде стига, това нещо не може да се пресъздаде и тезата , че търси известност на базата на позора, който е преживяла е нелепа...Смятам, че момичето най-вероятно има повод да се оплаче.

    Коментиран от #35, #38

  • 35 гого

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Деян":

    Браво Деяне,най-после един нормално мислещ човек.Защото по-долните коментари само злоба ,плювни и нищо друго.
  • 36 mediator37

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "PROFESIONALISTA":

    Аман от неграмотни ченгесарски тролове.
    Злобата ти е уникална.
    И какво си постнал тая семейна идилична снимка ? Няма да те прикрие , че си ченге с регистрация от вчера, за теб специално ще напиша Фчера, за да го разбереш.

    Коментиран от #46

  • 37 Експерт МВР Институт

    2 3 Отговор
    Моля неграмотни ,напушени и кифладжии да не взема отношение и да не коментира по неща и казуси от които нищо не разбира.Ако някой е бъркал в п...та на тази нарко маянка това не е полицай НВ!!!
  • 38 Кокс

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Деян":

    Абе, специалиста. Гледам такъв го раздаваш. Ти за по малко от 5 минути реши случая. Та да те питам : Тия, които са снимали обиска, защо не пуснат снимките и видео материалите ? В кой Свят живеете вие и вярвате, че ще снимат нещо подобно и няма да бъде пуснато на момента в интернет ?! Това, че си изписал половин роман не значи, че си изписал смислени неща. Един куп хора, които познатват въпросната госпожица написаха по форуми и къде ли не, че е наркоманка, крадла и т.н., висте сте седнали тук да ми я защитавата и да съсипвате репутацията на полицайката.
    Почнете да мислите с горната си глава и може да проумеете някои неща.
  • 39 коки

    3 3 Отговор
    АЗ като леко неграмотен тип моля някой да ми обясни,как да имам вяра на нашата мила родна полиционерия,като виждам всеки ден какви ги върши.И не само че са с две леви ръце,но и им са мушнати отзад.За прокурори и съдии няма да говорим,там трябва да се действа само с автомат:):):)
  • 40 кмета

    0 3 Отговор
    полицаи на вързано куче хляб не може да даде ,за случай че виновна или не не ме интересува как по всички тв я дават не знам струва ми се че е нагласено и баламосват хората

    Коментиран от #43

  • 41 Кадилак Елдорадо

    5 3 Отговор
    От снимката се вижда, че тази кифла си е "дрога" отвсякъде. Да и берат гайлето майка и и баща и. Не ме е грижа.
  • 42 Смях и Болка

    3 2 Отговор
    Да му се невиди, мисля си аз ... ако тази кифла беше скочила на някоя пияна мутра и онзи да вземе да и направи "претърсване" ... Дали зази кифла ще вземе да се оплаче ? Ама нали е полиция, лесно е да кажеш - Аз съм малтретирана - и да станеш медийна звезда. Не ви ли омръзна да я гледате тази "претърсената" по всякакви медии. Аде да се публикуват по-сериозни теми, такива с полза за всички, а не за някаква си измислена.
  • 43 onq s konq

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "кмета":

    Кмете,кмете...Эа пред хората и съвестта си се съмняваш че те баламосват по "всичките телевиэии",а всъщност се съмняваш в жена си!То хубо че си спечелил някакси гласовете на съселяните си та си станал кмет,ма вэеми си наэначи читави и по-умни от теб эаместници,че да не се иэлагаш пред съседните ти кметове-колеги:)
  • 44 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "алкап":

    как може да обиждаш група хора, че са неграмотни, като самия ти не може да пишеш???
  • 45 kastanedatt

    2 3 Отговор
    Чета и гледам- то няма смисъл. Пакчета и пак гледам- то нямало и мисъл.Не можах да разбера всичката тази помия защо я сипете срещу полицията, след като не разбирате.
  • 46 Ян Хус

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "mediator37":

    Хейтъре, защо не си лекуваш агорафобията, а продължаваш да ни занимаваш с омразата си към ченгетата? Да не са те пердашили като малък или не си успял да станеш кука, че само ги плюеш?
    Надявам се майка ти да дойде, да ти издърпа ушите, да те нашляпа и да ти вдигне задника от компа?!
  • 47 Йордан Славов

    5 1 Отговор
    Що за журналистика - окачваш някой на въжето без да си проверил фактите?!
    Стига сте ни занимавали с тези брътвежи, а отразявайте реалните проблеми на държавата, както и малкото останали положителни новини!!!
  • 48 илиян

    4 3 Отговор
    За тази "кифличка" продължава да се пише ,защото заради такива като нея се увеличава посещаемостта на сайта .Забележете .че статията е в ТОП 5 на най-четените...
  • 49 Пламен

    3 1 Отговор
    Теста с полиграфа не го ли направи Прокуратурата! Какво е това "полицай се разпитва от полицай".
  • 50 Malinoff

    3 3 Отговор
    Това момиче е наркозависима,как да и повярва човек?В 90 процента от денонощието в главата са и наркотиците.Говорят си,и си вярват.
  • 51 кмета

    0 2 Отговор
    ти не мисли за кмета щом съм значи съм и още дълго ще бъда -телевизията не показва само запалилата се с кибрит на герб ами тука ми казват това полицията това недоразумение че били хора аз когато са ме карали да сътруднича оохо колко хляб съм изял колко хора си заминаха заради техни схеми наближава- 15
  • 52 Veselin Todorov

    2 1 Отговор
    Кмете да не би полицаите да са ти забранили да използваш точки, запетаи, главни букви и т.н.
    Много трудно се "хваща "идеята в писанието ти.
    Четенето на книги на хартиен носител много помага да осъзнаеш красотата на БЪЛГАРСКИЯ език.
  • 53 Красо Зелето

    0 1 Отговор
    Не познавам нито момичето (потърпевшата) нито полицайката (обвинената)! Ама не мога да си отговоря на въпроса, защо не казаха, че тези двете не са се виждали никога през живота си? Дали преди този така да го нарека инцидент, не са имали лични дразги и сега госпожицата "ощипаната" да иска да и го върне барабар с версиите ? Лично аз се съмнявам много в това момиче, не знам защо. Не защитавам полицайката, но има нещо гнило в тази история но никой не казва каква е истината. И само не казвайте, че полицайката е обратна, защото не е така. Да го беше направил мъж полицай, да повярва човек или да се усъмни, но жена?? Аре стига, замислете се! Има нещо между двете, според мен имат стари дразги!
  • 54 Благовест

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "алкап":

    Така, като гледам вашето образование...
    Познавам доста полицаи и смея да кажа, че са доста по-грамотни от Вас. За умственият Ви багаж мога само да гадая, но ако беше повече, щяхте да си направите труда да пишете поне грамотно.
  • 55 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
    а бе да ти кажа не ги хвали много полицайте и те са голяма измет редко да видиш някой найстина но както и да е в случая става дума че момичето найстина лъже така та тя се движи с креминални лица все пак

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 gospodinvie122013

    0 1 Отговор
    Никой все още не се е сетил,да изиска съдебно психиатрична експертиза на тази опипана някъде си студентка,нито: дознател, следовател,прокурор или най-вече съдия,за да се разбере доколко е била вменяема или наркозависима
  • 58 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Симеон Тасев":

    Монка, сега разбрах защо по принцип не пишеш...ма ти си много неграмотен бре ха ха ха ха ха
  • 59 Младен Аир

    0 0 Отговор
    На лицето и е изписано,че е наркозависима. Явно е била толкова надрусана та нищо чудно да каже,че и пистолет са и опрели в главата при обиска.
  • 60 краси

    1 0 Отговор
    свалете тая циркаджийка от нет пространството. писна ми да я гледам. иначе е готина да и теглим неколко какалашки.
  • 61 Кадилак Елдорадо

    1 1 Отговор
    От външността и личи, че тази госпожица е наркозависима. Ако родителите имат капка акъл, ще потърсят своевременно лечение а няма да я разкарват по студията като маймуна. Всичко останало са празни приказки и излишна загуба на време. Не ме е грижа за кифлата.
  • 62 сексито

    0 1 Отговор
    бактиса ми тая да я гледам ами ако аз я бях барнал под прашките нямаше и дума да каже безмълвна и шашната
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове