Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 11:25 4 061 1

Продават къщата на Дикенс (СНИМКИ)

  • къща-
  • дикенс

Да си купиш къща за милиони на някои от днешните поп диви или холивудски звезди е много по-лесно, отколкото на някой световен класик от миналото. Именно такава възможност имат днес почитателите на писателя Чарлз Дикенс. Жилището, в което тригодишният Дикенс отива да живее през 1815 г., е обявено за продажба. Офертната цена е 1.2 млн. USD. Семейството на малкия Чарлз обитава въпросния апартамент само година, но през 1828 г. той се връща в него, където живее до 1831 г.

Именно в този дом световноизвестният писател се е научил да чете и пише. Особеното е, че много от сградите, които по един или друг начин са свързани с живота на Дикенс, днес вече не съществуват.

Апартаментът се състои от една спалня, просторен хол. Подът е дървен. Имотът е разположен недалеч от Сохо.

 

 

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nuts

    0 0 Отговор
    1,2 милиона за тая ръбата дупка ?! Тия са превъртели