2 Октомври, 2015 15:41 8 881 21

Продават имоти с 40% отстъпка в Испания

  • испания-
  • цени-
  • жилища

Испанската финансовата институция Bankia продава 4500 недвижими имоти, чиято отстъпка при някои достига до 40% в рамките на кампания, която ще продължи до края на ноември 2015 г.

Най-много имоти и с най-висока отстъпка се предлагат в Каталуния – 1104. На второ и трето място се нареждат Кастилия ла Манча и Канарските острови, съответно с 977 и 873 предложения. Следват Андалусия – 675, Валенсия – 543 и Мадрид 422 имота.

Сред по-атрактивните оферти са тристайно жилище в Херона, чиято цена от 87 900 EUR е намалена на 54 240 EUR., както и къща с три спални в Тарагон с редуцирана цена от 96 984 EUR на 65 000 EUR.

В Кастилия ла Манча над 460 е броят на имотите, които се предлагат. Сред тях има къща с две спални и гараж с пазарна цена 56 634 EUR. В момента, стойността на имота е паднала до 34 000 EUR. Срещу 25 000 EUR, вместо 39 100 EUR, може да се купи апартамент с една спалня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 buzata

    0 0 Отговор
    ne kato v bg apartament garsoniera v gr.plovdiv bez dae v ziganskiq stolipinovo a v po hubavite kvartali za na Plovdiv za totalen remont varvqt masovo 21-23000 evro za panelka za 28000 evro v ispaniq gr. alikante vzima6 apartament okolo 50 kvadrata v zadovolitelno sastoqnie tuhla I alikante e na more sami mojete da si napravite smetka kolko sa zavi6eni zenite v bg
  • 2 даката

    0 0 Отговор
    на тия пари в бг можеш да купиш миризлива панелка в кв дружба люлин
    овча купел и други елитни софийски жк комплекси.
  • 3 начо

    0 0 Отговор
    в бг цените нямат нищо общо с реалността. отидат ли си наборите 1940-55,ще има панелки кило за лев. който се отърве навреме сега ще спечели,после няма продаване
  • 4 Симеон

    0 0 Отговор
    Пичове, като сте толкова запознати, що си купувате панелни гарсониери в Пловдив или София, ми не си купите в Испания ?
    А?
  • 5 КАТО ГОСТ

    0 0 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е МАНИПУЛИРАНО, ДА КУПИШ ИМОТ В ЧУЖБИНА Е ПО-ИЗГОДНО ПО МНОГО ПРИЧИНИ, НЯМА ДА НАВЛИЗАМ В ПОДРОБНОСТИ, ТУКА ПО ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО Е НА ПЪРВО ПО СОБСТВЕНОСТ А ПО ДОХОДИ Е НА ПОСЛЕДНО /ИЗКЛЮЧЕНИЕ "УЗАКОНЕНИТЕ" МАФИИ ОТ ДЪРЖАВАТА/ ЦЕНИТЕ НА ПРОДАЖБА СА НЕРЕАЛНИ СПРЯМО ДОХОДИТЕ
  • 6 А СЕГА

    0 0 Отговор
    Панелките още сега нямат продаване- кой ще купи имот в Бандустан без бъдеще- моите приятели си изведоха децата от тук, а роднините ми си легализират дипломите и заминават ноември- тъжно, но факт- нито заплати, нито пенсии- нищо. Наскоро даваха едни прошляци под мостовете във Франция- изкарват на ден повече пари от колкото тук университетски преподавател- а в Германия- по осигурени от колкото в държавата си.
  • 7 Аз

    0 0 Отговор
    Цените в БГ, че са супер надути спор няма, ама нали казват, че търсенето и предлагането определяли пазара...
    Някой има ли стаистика колко хора в БГ живеят под наем или отдавна са навършили 30-35 години, но все още живеят с мама и тате?
  • 8 Белия

    1 0 Отговор
    Още ви се чудя на акъла как може един нормален човек даже да мисли да живее в блок? За мен тия апартаменти(панелни или тухлени) не струват и един лев! Майката му е в еднофамилните жилища(имоти)! Там всеки ще се почувства човек!
  • 9 кирил

    0 0 Отговор
    повечето българи имат по 1 или 2 деца. много от тях заминават в чужбина.получава се един наследник на няколко имота или продавачи в пъти повече от купувачи. дори за държави като германия перспективите са такива.още сега имат 2 милиона необитаеми жилища в по малките градове и села.при това тези населени места са добре уредени и нямат нищо общо с нашите
  • 10 даката

    0 0 Отговор
    имам добра позната в голяма агенция за недвижими имоти с офиси из цялата страна. в разговор ми каза- ако имаш за продаване,продавай.след 10-на години,апартаменти ще има и за клошарите. иначе,редовно излизат статии колко щели да поскъпват имотите.
  • 11 момчилов

    0 0 Отговор
    в аликанте 50 кв м завършени са 18 000-20 000 евро.хубав етаж,добра среда,море,дълъг сезон.проверих в сайта на банката.на пролет,живот и здраве ще направим една екскурзия до там
  • 12 Да

    0 0 Отговор
    За кой град говори твоята позната? Нека все пак правим разлика между София и Тутракан. Малките градове се обезлюдяват и е нормално там цените да падат и да няма купувачи. В такива градове пазарът е на купувача и общо взето той определя цената. В големите градове и особено в София нещата са различни.
  • 13 петър

    0 0 Отговор
    в софия също има много квартали,които за нищо не стават или по точно стават за гета. софия спря да расте с темповете които беше.след някоя година ще е на нула като пловдив и варна и след това ще връща назад.спасяват я за сега само студентите и чиновничеството.цели кооперации са само пенсионери.
  • 14 даката

    0 0 Отговор
    за софия,наследствено на мен и сестра ми,диянабад до ловен парк, епк.
    тутракан въобще не се нуждае от коментар
  • 15 До Даката

    0 0 Отговор
    Щом е наследствено продавай, явно добрата ти позната има някаква вътрешна информация и знае какво ще се случва. Послушай я и си продай и собствения имот докато е време, та да му вземеш парите, а след 10 години нали щяло да има апартаменти и за клошарите. Сигурен съм, че твоята позната с удовлоствие ще ти посредничи срещу комисиона от поне 2,5%.
  • 16 бай Пешо

    1 0 Отговор
    Момчета,момчета,
    Моите деца са в чужбина от почти 25 год. Внуците ми поназнайват малко български, ама са добре. Не плащат за образование, за медицинска помощ и лекарства. В големите вериги магазини, които ги има и тука стоките са по качествени и на същите цени, че и по евтини от нашите. С една заплата можеш да си купиш цяла цистерна бензин или да платиш тока на квартала. За каква истинска или реална цена на което и да било говорим тогава.

    Коментиран от #19

  • 17 момчилов

    0 0 Отговор
    пешо,вероятно твоите са в канада. аз имам дъщеря в сащ и син все още тука. паднат ли визите,още 300-400 000 ще се изнесат за 2-3 години.всеки може да си представи какво ще стане с всякакви т.н. активи в бг
  • 18 киро

    0 0 Отговор
    В София цените няма да паднат, защото който селянин не се изнесе достатъчно "на запад" , остава в София, чието население се увеличава непрекъснато.
  • 19 хито

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "бай Пешо":

    Бай Пешо и сигурно не ги познаваш като ги видиш хем много рядко по скайпа хем на прасета приличат от генните храни в Америка или скучната Канада и те е яд , че не си им помогнал с нищо тука да си намерят пътя и плюеш България , че някой си не става е виновна Родината.
  • 20 бп

    0 0 Отговор
    грешиш.никой не твърди че им е виновна родината.светът е голям,възможности за професионално и научно развитие,среда,правов ред,сигурност,има много неща. знаеш ли с каква материална база разполага институт в бг и институт в сащ. тук оставиха апартаменти,които отдаваме под наем,пропуснаха да продадат 2006-2008.в сащ имат собствена разкошна къща на която аз и съпругата се радваме всяка година по 2-3 месеца.
  • 21 До 20

    0 0 Отговор
    Бай Пешо, да са ти живи и здрави децата ти и да ги слушаш. Не са пропуснали да продадат 2006-2008. Явно знаят какво правят, щом и наеми вземат. Познавам много българи живеещи в чужбина, които не само си държат имотите в България, а дори са си купили имот тук с парите изкарани там.