Last news in Fakti

17 Декември, 2015 11:07 1 450 2

30 г. затвор за Мерт, който уби майка и дете

  • мерт мехмед-
  • затвор-
  • уби-
  • майка-
  • дете

Те бяха убити в дома си с брадва

30 г. затвор за Мерт, който уби майка и дете - 1

Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Кърджалийския окръжен съд, с която подсъдимия Мерт Мехмед беше осъден на 30 години лишаване от свобода при първоначален строг режим, съобщиха от съда.

Той беше признат за виновен в това, че на 22 април 2014 г. в гр. Джебел е извършил грабеж, придружен с убийството на Джейлян Юсуф и малолетната й дъщеря Джейда Реджеб.

На 22 април 2014 г. Мерт Мехмед е отишъл в дома на Джейлян Юсуф от гр. Джебел и малолетната й дъщеря Джейда Реджеб и противозаконно е отнел от тях парична сума в размер на 250 лева, два мобилни телефона и адаптер за лаптоп. За да отнеме вещите им, Мехмед умъртвил Джейлян Юсуф и дъщеря й, нанасяйки им удари с брадва.  

Престъплението е извършено в дома на пострадалите, с които Мехмед се познавал отпреди и е бил в приятелски отношения.

Подсъдимият е осъден да заплати на гражданските ищци сумата от общо 450 000 лв. за причинените им с деянието неимуществени вреди.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред ВКС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яянл

    0 0 Отговор
    нека протестира , та белким му лепнат 50 години поне , на тоя изверг !
  • 2 Plodviv

    0 0 Отговор
    И ако това не е за затвор до гроб, тогава кое?!...