Last news in Fakti

7 Април, 2021 15:18 2 332 2

Създадоха уникално драконово "Фаберже" яйце за 10 годишнината на "Игра на тронове" (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • игра на тронове-
  • дракон-
  • драконово яйце-
  • годишнина

Специалното яйце се оценява на 2,2 млн. долара

Създадоха уникално драконово "Фаберже" яйце за 10 годишнината на "Игра на тронове" (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Бижутерийната фирма "Фаберже" обяви, че създава специално яйце в чест на десетата годишнина от излизането на екран на първия епизод от "Игра на тронове", информира "Холивуд рипортър".

Цената на инскрустираното с диаманти и рубини ювелирно изделие ще бъде 2,2 милиона долара. Над дизайна работи изтъкнатата специалистка на фирмата Лиса Толгрен съвместно с художничката по костюмите на поредицата Мишел Клептън.

Публикация, споделена от FABERGÉ (@officialfaberge)

На единственото по рода си яйце ще бъде изобразен дракон с разперени крила, а под него ще има миниатюрна корона, която би могла да носи Денерис Таргариен, ако бе се възкачила на Железния трон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    5 0 Отговор
    Ясно е, че бандата на Оушън няма да се пробва тук. Но дали някой мургав, случайно разхождащ се нашенец няма да реши, че на това скъпоценно яйце е написано неговото име и да опита да го свие...
  • 2 Game of trolls

    4 1 Отговор
    Отново, уникално яйце на мисирка в културната рубрика.