Last news in Fakti

7 Април, 2015 15:07 4 672 3

Спряха правата на Моци

  • козмин моци-
  • лудогорец-
  • бфс-
  • състезателни права-
  • цска

Румънецът „изгаря“ за мача с Левски

Спряха правата на Моци - 1
Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз спря състезателните права на защитника на Лудогорец Козмин Моци до ново произнасяне по случая. Играчът направи зверско влизане с бутоните напред в корема на нападателят на ЦСКА Стефан Николич в мача  на разградчани срещу „червените“ от плейофната фаза на „А“ Група. Информацията бе публикувана в официалния сайт на футболната централа.

Ето и всички решенията на дисциплинарната комисия към БФС:

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ОФК"Марек" гр. Дупница с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 1от ДП - ДК наказва ПФК"Славия"София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

ДК задължава ПФК „Славия” гр. София да възстанови щетите на стадион „Бончук” гр. Дупница съобразно чл.38, ал.1 от ДП.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

На основание чл.52, ал.2 от ДП 2014/2015, ДК изисква от СК експертен доклад по чл.31, ал.3 относно деянието на Козмин Йосиф Моци в срещата от 24 кръг ПФК „Лудогорец” – ПФК „ЦСКА” по отношение на Стефан Николич състезател на ПФК „ЦСКА”. Същият следва да бъде предоставен на ДК до 11:00 часа на 09.04.2015 г..

ДК свиква извънредно заседание на 09.04.2015 г. от 12:00 часа и призовава съдийската бригада и съдийския наблюдател от срещата.

ДК спира състезателните права на Козмин Йосиф Моци до произнасяне по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баце

    0 0 Отговор
    Гоуем праз!
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    .аси фарса и това ако е спорт???
    Мен ме е срам да чета тая статия, камоли да гледам нещо такова. Що за пусти неграмотни беззъби ходят по тея мачове да си изливат агресията?
  • 3 ЖК

    0 0 Отговор
    Никой нищо не си излива.Просто това българското не е футбол,а някаква порнография.След като играят агресивно срещу тях ,нормално е момчетата да паднат на тяхното ниво и да играят като тях,иначе в противен случей,биха им начупили краката. Просто момчетата от Лудогорец,не са за българските първенства.