Last news in Fakti

9 Април, 2015 13:27 2 134 0

Лубиц е сложил диуретик в напитката на капитана

  • самолет-
  • катастрофа-
  • лубиц
Лубиц е сложил диуретик в напитката на капитана - 1
Снимка: АР/БТА

В европейските медии се появи информация, според която Андреас Лубиц – вторият пилот, който разби самолет Airbus A320 със 150 души в планините в района на френските Алпи, е сложил диуретик в напитка на капитана, за да го принуди да отиде до тоалетната. Прокуратурата в Дюселдорф не потвърждава тази информация. „Не може да опровергаем някои информации, появили се в медиите, но това по-скоро го квалифицираме като вид гротеска. Данните, с които разполагаме, показват, че информацията не е вярна”, каза представител на прокуратурата в Дюселдорф, цитиран от ИТАР ТАСС.

Пътническият самолет на нискотарифната авиокомпания Germanwings се разби на 24 март, извършвайки полет от Барселона за Дюселдорф. На борда имаше 150 пътници, от които 6-членен екипаж. Разследването показа, че виновник за катастрофата е 28-годишния пилот Лубиц, който е страдал от депресия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА