Last news in Fakti

1 Юли, 2015 13:08 6 033 8

FT: Ципрас е приел условията на кредиторите

  • гърция-
  • алексис ципрас-
  • криза-
  • дълг

Премиерът на Гърция Алексис Ципрас се е съгласил да приеме почти всички условия на кредиторите за продължаване на програмата за подкрепа за Атина, пише в. „Файненшъл таймс“.

Водещото делово издание се позовава на писмо на Ципрас,което е било изпратено в сряда вечерта до Европейската комисия (ЕК),Европейската централна банка (ЕЦБ) и Международния валутен фонд (МВФ).

Сканирано копие на писмото беше публикувано в Twitter от кореспондентът на FT Питер Шпигел.

Еврогрупата междувременно обяви, че отлага за по-късно през деня своето заседание.

Междувременно генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ясно заяви, че очаква от правителството в Атина да продължи да изразходва по 2% от БВП за военни нужди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 geno

    0 0 Отговор
    haha tova oshte predi 5 meseca mi go kaza moq priqtel Karel Paragh i eto che stana
  • 2 Буден

    0 0 Отговор
    Това ще е докато свят светува!
  • 3 смолата

    0 0 Отговор
    Добре, де, добре....от нас да мине....дайте ни още 30 милярда, пък ние от есента (да не е сега) ще видим да поувеличим пенсионната възраст с някой друг месец. За ДДС-то сме съгласни, но не и за островите. За пенсиите сме съгласни да ги намалим, но с условието да даваме пари и под предлог помощ. Ако от МВФ клекнат, значи са по-големи гяури и от наще тук. Ся е момента да му кажат "Ципрасче, дупенце мамино, 325 000 милиона евро (толко са 325 млрд., просто скоро си дадох сметка колко хиляди милиона са това) не ти стигнаха за тия годинки, та май имаш дупчица във византийското канче, ма ако не я запушите ще вземе да пресъхне"
  • 4 Ефрейтор Швейк

    1 1 Отговор
    ципрас ли е черпак ли е духа супата пот вода да не вдига прах.
  • 5 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    комунистическа работа,по-лоша и от циганската!тва като приказката за онзи дето го хванали в издънка и му предложили да избира между 100 тояги на голо или да изяде кило сол ако ли не да си плати.та завалията първо изял 90 тояги и се отказал, минал на солта изял почти цялото кило, но не му стигнали сили и си платил.при гърците се очертава точно този сценарии.6 години обедняване ,дефолт ,а сега и приемане условията на ес.има и по-лошо ,сега на референдума гръцките идиоти вземат връх над трезвомислещите.
  • 6

    0 0 Отговор
    Квото и да става, ние си оставаме най-големите мизерници не в ЕС, а и в третия свят, точно там ни е мястото. Никой не би и посмял да ни вземе в ЕС и НАТО, ако не им трябваше стратегическата ни територия, за народа никой пет пари не дава, колкото по-малко и по-неграмотен, толкова по-добре за тях.........
  • 7 Киро

    0 1 Отговор

    Димитър
    Колев


    Квото и да става, ние си оставаме най-големите мизерници не в ЕС, а и в третия свят, точно там ни е мястото.

    =========

    На такива, като теб, там им е мястото! Мрънкачи, оплаквачи и нихилисти!
    Добре, че има и истнински българи, които да дърпат България напред! Ти не си от тях, не се ослушвай!

    Освен това се вижда и от самолет, че не ти е стъпвал кракът по-далече от Солун или Белград, след като говориш за трети светове!

    Коментиран от #8

  • 8

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Киро":

    От самолет си личи, че си от София и нямаш никаква представа какво става извън този град, където има малко по-нормални заплати. Хората които ни дърпат напред, най-вероятно говориш за свръхинтелегентния ни премиер и строшените му разкривени магистрали......