Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 13:37 1 497 0

Терористите не искали матраци, а само вода и молитви

  • терористите-
  • матраци-
  • париж-
  • франция

За това свидетелства задържаният собственик на апартамента в парижкото предградие Сен Дени

Терористите не искали матраци, а само вода и молитви - 1
Снимка: БТА/AP

Полицията във Франция арестува собственика на апартамента, в който се бяха барикадирали обградените от властите терористи в предградието Сен Дени, съобщи STUFF.co.nz.

Той говори пред медиите малко преди да бъде задържан за разпит. По негови думи един от неговите приятели го е помолил да му предостави апартамента за няколко негови познати.

„Един приятел поиска да дам подслон на двама негови приятели за няколко дни. Аз им казах, че в апартамента дори няма матраци. Те отвърнаха, че имат нужда само от вода и място за молитви. Моят приятел ми каза, че са дошли от Белгия. Въобще не съм предполагал, че става въпрос за терористи.“, заяви 30-годишният мъж, който е пожелал името му да не се споменава. Апартаментът се намира на улица „Корбийон“.

Вече бе обявено, че полицейската акция е приключила. Загинали са 2-ма души, а арестувани са 7.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: