Last news in Fakti

3 Февруари, 2016 11:53 1 555 0

Взрив предизвика аварийно кацане на самолет

  • взрив-
  • кацане-
  • самолет

Има съмнения, че експлозията е била причинена от бомба

Взрив предизвика аварийно приземяване на самолет в Сомалия, съобщи Си Ен Ен.

Експлозията е станала малко след излитането на машината от летището в Могадишу. Самолетът е собственост на Daallo Airlines. Той има дупка точно над едното си крило.

След кацането на машината местните власти са открили тялото на мъж в близост до пистата. Смята се, че той е излетял от дупката в самолета, причинена от взрива. Според един от източниците от разследването, в самолета са били открити следи от експлозив. Според сръбския пилот на самолета експлозията е била причинена от бомба. Има двама леко ранени. Успешно са били евакуирани 74 души от борда на машината.


 


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА