Last news in Fakti

21 Март, 2024 17:48 1 661 2

AC Schnitzer показа BMW XM на стероиди

  • bmw-
  • xm-
  • ac schnitzer

Германския тунинг производител предлага и визуални промени

AC Schnitzer показа BMW XM на стероиди - 1

AC Schnitzer, известният немски тунер, представи най-новото си предложение за собствениците на BMW XM, като им предостави редица подобрения, за да подобри представянето и естетиката на техния SUV. Модификациите включват аеродинамични подобрения, по-големи колела, настройки на окачването и увеличаване на мощността на V8 двигателя.

За да отговори на отличителния дизайн на BMW XM, AC Schnitzer представи по-агресивен аеродинамичен пакет. Той включва преден сплитер, аеродинамични щрихи на предната броня, задно крило и допълнителни ребра на задния дифузьор. Тези елементи имат за цел да подобрят както визуалната привлекателност, така и аеродинамичните характеристики на автомобила.

В допълнение към аеродинамичните подобрения AC Schnitzer е оборудвал BMW XM с нови 23-цолови джанти AC5 Flowforming. Тези джанти са с двойни Y-образни спици и се предлагат в сребристо/черно или гланцово черно покритие, като придават стил на кросоувъра.

За да подобри управлението и стойката на XM, AC Schnitzer е понижил окачването с 20-25 мм, използвайки своите понижаващи пружини. Освен това са добавени черни анодирани алуминиеви дистанционни устройства за колелата, които увеличават широчината на автомобила с 10 мм от всяка страна за по-агресивен външен вид.

Под капака AC Schnitzer е тунинговал 4,4-литровия V8 двигател, като е увеличил мощността му до 741 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Това представлява значително увеличение на мощността в сравнение със серийния агрегат, което води до подобряване на представянето и динамиката на шофиране. Конкретни подробности за модификациите обаче не бяха предоставени.

Струва си да се отбележи, че AC Schnitzer все още не е обявила цената на тези подобрения. Освен това подобни афтърмаркет комплекти за BMW XM се предлагат и от други тунери, предлагайки на собствениците разнообразни възможности за персонализиране на автомобилите според техните предпочитания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер

    4 3 Отговор
    Прекрасно изпълнение. Вероятно ускорението ще е под 3.5с до 100, а макс скорост лесно достижима 330км/ч. И това всичко под 200х Е. Дааа, интересно ще бъде да се сравни със СУВ на Ферари, Ламборджини и Мазерати. За мен - това не са коли които мога да си позволя, но нико не ми пречи да им се радвам.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.