Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 09:04 913 0

Евтим Костадинов призна за лек натиск

  • досиета-
  • комисия по досиетата-
  • евтим костадинов
Евтим Костадинов призна за лек натиск - 1
Снимка: Факти.бг

Битката срещу Държавна сигурност не е кауза пердута. Това е мнението на председателят на Комисията по досиетата Евтим Костадинов, дадено в ефира на БНТ. „Вероятно имам врагове“, загатна той и даде да се разбере, че би искал втори председателски мандат.

Днес комисията трябва да представи отчет за своята 5-годишна работа, а Костадинов призна, че имало „лек натиск“ от определени среди, за да се забави отварянето на различни досиета.

Костадинов направи уговорката, че нито правителството на ГЕРБ, нито кризата по никакъв начин са попречили на комисията и работата й.

Според него най-важното е да се спазва закона и да не се допускат политически пристрастия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА