Last news in Fakti

25 Юни, 2016 11:20 2 054 3

Няма да ни отнемат Европа

  • европа-
  • франк валтер – щайнмайер-
  • ес

Франк - Валтер Щайнмайер вярва, че ЕС ще преодолее шока от излизането на Великобритания

Няма да ни отнемат Европа - 1
Снимка: БТА/AP

„Няма да позволим на никого да ни отнеме Европа.“ Това беше заявено от германския външен министър Франк - Валтер Щайнмайер, цитиран от NDTV.

Той говори преди срещата на външните министри на 6-те страни – основатели, която се провежда днес в Берлин. Разговорите са предизвикани от решението на британците, които в референдум подкрепиха излизането на Великобритания от ЕС.

Щайнмайер заяви своята увереност, че ЕС ще устои на шока от напускането на Великобритания.

„Убеден съм, че ние ще изпратим послание, за това, че никой не може да ни отнеме Европа. Шокът все още е дълбок, но това са дни, в които все още нищо не е ясно. Европейските политици трябва да се вслушват в желанията на гражданите. Ние не трябва да се парализираме от шока. Времена като тези не трябва да са истерични“, заяви Щайнмайер.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    2 2 Отговор
    Да , коренните европейците няма да ви отнемат Европа,но какво ще кажеш за другите пришълци които заливат континента.Няма спасение.Европа е обречена да бъде заселена с всякаква паплач.Англичаните се усетиха и решиха че е по-добре да мислят за себе си,отколкото за някакъв измислен съюз.Жалко за европейците.
  • 2 митетова

    1 2 Отговор
    Чудесно! Остава да направим Правилният ЕС и няма да има кой да го развали... Но дали ще гласувате справедливи Закони? От мен да знаете, че всяка империяя се разпада заради своеволията на управляващите и несправедливите им закони-наредби. Няма друга причина да се разпадне ЕС. България от векове не съществува заради алчни несправедлинви управляващи. Техните наредби съсипват българският народ той умира обеднява емигрира загива... Като простотията - който си мие колата с питейна вода следва 500 лева глоба. Ами, че тя всичката вода бе и е питейна? Друг е въпроса, че доста хора замърсяват водата с разни производства и други отрови. Но самият факт, че кратунковците щерки унуци и баджанаци на Тато и мафия още ни ръсят дивотиите си цели 72 години, говори, че поне ние няма да останем вЕС - ще измрем от простотиите на нашите законодатели преди да се оправи ЕС. Бас държа... Впрочем законодателите ни с великите си тикви трябва да глобят и Господ - като вали, той мие колите ни с питейна вода! Веднага да му съставят акт! То ако и тая простотия направят вече направо сме за никъде. Всъщност, поливането на автомобила само с вода определено не замърсява повече, отколкото ако завали дъжд и го полее. Но ако се миес пяна това вече замърсява доста - поради химията на препаратите. Затова си има автомивки... Но оплакването с вода не е онова, което да заслужава глоба. Друг е въпроса, че ако се мие двигателят и е силно омаслен е добре да е в автомивка зашото има масленни отложения! Абе аман от директиви!
  • 3 мнение

    1 0 Отговор
    навремето след като идва на власт Хитлер, първото нещо което направил избил всички германски илюминати, защото е знаел че масоните и техните ложи са най-голямата опасност за германия и светът, не случайно, в съветския съюз по времето на Сталин масонството се е преследвало и наказвало жестоко и по-късно масоните се прикрепиха за евреите и се изписаха репресирани
Новини по държави: