Отидете към основна версия

51 218 39

Син на шеф от "Лукойл" безчинства с G-Klasse

  • руслан шамсуаров-
  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • преследване-
  • полиция-
  • лукойл

Руслан Шамсуаров, син на вицепрезидента на "Лукойл" Азат Шамсуаров, се опита да избяга от полицията. Действието се развива в Москва, а Gelandewagen-а на Руслан Шамсуаров е преследван от шест полицейски коли.

Още по-интересно е наглото поведение на пасажерите в Mercedes-а, които снимат случващото се с телефон и директно го транслират през портала Periscope. По сведения на телевизионния интернет канал, действието се случва на 23 май, а мястото е Ленински проспект в руската столица.

От видеото ясно се вижда, че младежите карат с висока скорост и многократно нарушават правилата за движение по пътищата. Стигайки до пешеходна зона, те изоставят автомобила и се опитват да се укрият, но са задържани от полицията.От полицейския доклад става ясно, че колата - Mercedes-Benz G-Klasse е била без регистрационни табели, а самият Руслан Шамсуаров е бил употребил алкохол. От пресслужбата на "Лукойл" не потвърдиха, но и не опровергаха информацията.

Впоследствие Шамсуаров обяви, че той наистина е употребил алкохол, но не е управлявал автомобила. Той обвини полицаите, че при задържането им са използвали груба сила и са насочвали оръжие към задържаните.

Руските власти съобщават, че извършителят е заловен (име не се съобщава), съставен е протокол, след което са наложени 12 административни наказания и глоба от 40 000 рубли. Сумата се равнява приблизително на 1 000 лв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини