Отидете към основна версия

37 793 27

Продава се BMW 7er пикап

  • bmw-
  • 7er-
  • e32-
  • пикап

Една интересна обява от Германия заинтригува вниманието ни. От нея става ясно, че се продава екземпляр от най-представителната, седма серия на BMW, но преработен като... пикап. Още по-лошото е, че тук става дума за т.нар. самоделен тунинг, дело на безскрупулен самоук "майстор".

Именно този неизвестен германец взима за основа на своя труд BMW 730i, производство от 1989 година, и го превръща в пикап, следвайки единствено своите виждания по въпроса как трябва да изглежда един автомобил.

Работата е проста. Няколко среза с "флекса", след което нащърбените панели от каросерията се покриват с алуминий. С това обаче парадоксалните решения на германския "творец" не свършват.

В новосъздадената каросерия са монтирани две седалки, при това спортни. Седящите в тях са с гръб към движението. Още по-странно е дизайнерското решение, с което завършва потресаващата картинка - задните стопеве са от Land Rover Defender.

Единственото, което има общо с тунинга, са джантите на автомобила. Оригиналните са сменени с 18-цолови, а окачването впечатлява с леко занижен клиренс. В обявата са описани и километрите на автомобила.

Ако може да се вярва на собственика, за своя изстрадан 22-годишен живот луксозната "седмица" е навъртяла 249 500 километра. Сложно е да се каже дали ще се намери купувач за обезобразеното BMW, но ако на някой му харесва, цената е 4 500 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини