Отидете към основна версия

17 355 27

За кожения салон в новата Lada Niva

  • lada-
  • niva-
  • автоваз

За съжаление създателят на Niva не доживя 40-тата годишнина на модела, но в чест на този юбилей от АвтоВАЗ пуснаха ексклузивна лимитирана версия От Lada 4х4 40 Anniversary ще бъдат произведени точно 1977 екземпляра. Какво обаче е новото в юбилейната Niva? Интересен поглед върху нещата ни дава руският блогър Алексей Зотев. Ето неговото мнение по темата:

"Запознайте се с върха на руската инженерна мисъл Lada 4x4 40 Anniversary. Юбилейна серия, ограничен тираж и... кожен салон. Вгледайте се в тези правилни форми, оценете бруталността и харизматичността на този модел, създаден изключително и само за уверени в себе си хора, привикнали да съвместяват разкоша на кожения салон с високите всъдеходни характеристики на колата.

АвтоВАЗ остава верен на себе си и продължава да продава автомобили, дизайнът на които е бил неактуален дори и преди 40 години, когато са се появили на бял свят за първи път.

Братя, вижте още веднъж кадрите от парада на победата на 9 май в Москва и ще се убедите, че танковете ни имат по-добър дизайн от този на Lada 4x4 40 Anniversary - същата, която от АвтоВАЗ планират да продават за сумата от 600 000 рубли (€9 500). Как за толкова години специалистите от АвтоВАЗ не успяха да измислят нещо ново, освен разбира се кожен салон, изработен некачествено от евтина и непрактична изкуствена кожа?"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Лимитирана версия на Lada Niva

    През тази година Niva празнува своя 40-годишен юбилей, като по този показател тя е близка до култовата G-Klasse на Mercedes. За техническата част и на ...
    11.04.2017
    16 205
    43