Отидете към основна версия

5 146 5

Коли, които поскъпват след продажба (Част II)

  • автомобили-
  • инвестиция

Добре известен факт е, че една кола, излезе ли от магазина, на секундата губи от 10 до 30 % от стойността си. Знаете ли обаче, че има такива автомобили, които поскъпват с течение на времето. Те са идеални за инвестиция, но за съжаление не са никак евтини и като нови. Вижте кои са те.

Aston Martin One-77


За да станете собственик на един от 77-те Aston Martin One-77, през 2011-а трябваше да се разделите със сумата от милион и половина евро. От тогава до днес марката пусна и други суперкари, но цената на One-77 не си и помисля да пада. Днес цените са в диапазона от $3.5 млн.

LaFerrari Aperta


Стандартното, ако може да се нарече така, LaFerrari с годините поскъпва, но откритото такова е истинска находка. Версията Aperta е произведена в тираж от 210 бройки и ако като нова такава кола се продаваше за 2.1 млн долара, сега цената и не е по-ниска от $3.6 млн.

McLaren P1


Обяви за продажба на употребявани "Р-единици" могат да бъдат открити в интернет, при това те не са никак малко. Само, че едва ли ще попаднете на такава, която да е с цена, колкото заводската - 1 030 000 евро. Днес, цените достигат и до 3 млн. евро.

Bugatti Chiron


Ако в момента си поръчате Chiron и платите на Bugatti сумата от $2 998 000, то за да си получите колата ще трябва да почакате година или две. Някои финансово симпатични господа не мога да издържат на напрежението от очакването и купуват Chiron-и на доста по-висока цена. Този от снимката бе препродаден за $3 772 500.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини