Отидете към основна версия

11 879 26

Тествайте Tesla Model S във Варна

  • тор rent a car-
  • коли под наем

Top Rent A Car кани всички автолюбители на тест драйв на новата Tesla Model S

Националната компания за коли под наем Тор Rent A Car кани всички ентусиасти на близка среща с обновения автопарк на фирмата за сезон 2018. Авто събитието ще се проведе на 23 май от 10.00 часа на паркинга на Home Max Варна, а основният акцент ще бъдат алтернативните автомобили и по-специално електромобилните и хибридните предложения.

Най-засилен интерес се очаква към луксозната Tesla Model S, която е и най-новото попълнение в автопарка на Тор Rent A Car. От новите превозни средства с алтернативно задвижване, можете да се запознаете от близо с икономичния хибрид на Toyota Yaris, с очарователния електромобил Renault Twizy, както и на най-новото VW Polo.

Автоивентът, организиран от Top Rent A Car обещава да се запомни за дълго, тъй като фирмата прави специален комплимент към присъстващите почитатели - освен презентация на автомобилите, компанията ще даде шанс и за тест драйв. Събитието, организирано от Top Rent A Car ще се състои на 23-ти май, от 10.00 часа, а мястото е паркингът на магазин Home Max в град Варна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини