Отидете към основна версия

4 605 12

Продава се интересна, но доста скъпа G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • 250 gd-
  • тунинг-
  • expedition motor company

Mercedes-ът, който е обявен за продажба в САЩ е произведен през далечната вече 1992 година. Той е от модификацията 250 GD, къса база е и е кабрио. Цената му не е никак ниска - $90 000, но според собствениците, определено има защо.

Култовата G-Klasse е основно реставрирана от ателието Expedition Motor Company и според авторите на проекта е неразличима от нова. Освен това е оборудвана и с някои доста интересни екстри.

Пробегът на автомобила е само 78 000 километра, а след реставрацията той разполага с диодна оптика, лебедка, защита на дъното и шнорхел. Обезопасителната клетка и мекият таван също са изцяло нови.

Още една от опциите е отваряемо напред ветроупорно стъкло, а стандартните гуми са заменени с всъдеходни BF Goodrich. Двигателят, който е с мощност 84 коня не е тунингован. Блокажите на диференциалите и раздатката - също.

Салонът обаче е тапициран с кафява естествена кожа, а подът на автомобила е дървен. Изцяло реновираната G-Klasse е решена в жълто и черно. Според мнения на евентуални купувачи, въпреки всички тези доработки цената си остава висока.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Невероятно, но факт: Стар Dodge на цената на ново Ferrari

    Невероятната на пръв поглед оферта за стар пикап Dodge Power Wagon от 1949 година, всъщност е реална, а изключително високата му цена не се дължи на т ...
    17.12.2018
    7 433
    24
  • Seat Ateca ставал за офроуд

    Принципно Ateca е "паркетна джипка", която е много далече от понятието офроуд. Тунинг ателието JE Design обаче не смята така и предлага паке ...
    17.12.2018
    6 229
    14
  • Чудовищен Mercedes X-Klasse по полски

    Подразделението Pickup Design, което е част от полското тунинг ателие Carlex представи един интересен проект, базиран на пикапа Mercedes-Benz X-Klasse ...
    17.12.2018
    20 645
    19