Отидете към основна версия

26 977 32

Първи снимки на новия Passat

  • volkswagen-
  • passat-
  • детройт 2019

Броени часове преди официалното представяне на следващото поколение на Volkswagen Passat на автосалона в Детройт порталът Wheelsage развали изненадата, като публикува официални изображения на модела. Снимките вече за изтрити, но не и преди да бъдат разпространени от други автомобилни сайтове.

Както вече стана ясно, американският Passat ще бъде построен на старата платформа PQ46, а не на новото модулно шаси MQB. Както и досега моделът ще се предлага само с каросерия седан.

Външността на автомобила не е променена особено в сравнение с предишното поколение. Дизайнерите са увеличили размерите на радиаторната решетка, "пипнали" са фаровете и стоповете и са изменили формата на прозорчето зад задната врата.

На снимките се вижда модификацията R-Line с по-агресивен аеродинамичен пакет и малък спойлер на капака на багажника. От задницата е изчезнала хромираната лайстна и се е появил голям надпис Passat.

Освен със стара платформа моделът ще се предлага и с предишния двигател. Седанът ще се предлага само с 2.0-литровия четирицилиндров турбомотор с мощност 176 к.с. и максимален въртящ момент 250 Нм. Заради отказа от преход към модулната архитектура MQB Passat няма да има хибридна модификация.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Индия с ултиматум към Volkswagen

    Властите в Индия дадоха краен срок до утре (петък) на компанията Volkswagen, да плати многомилионната глоба, която бе наложена в страната на компаният ...
    17.01.2019
    16 195
    11
  • Алианс между VW и Ford. Официално!

    Автомобилните гиганти Volkswagen и Ford официално обявиха създаването на алианс, в рамките на който компаниите ще обединят усилия в създаването на лек ...
    16.01.2019
    12 857
    29