Отидете към основна версия

11 534 32

Коли на старо в БГ: За него и за нея

  • bmw-
  • 5er-
  • mini-
  • cooper-
  • автомобилът на старо

В повечето случаи, когато спираме вниманието ви на употребявани автомобили у нас, търсим нещо по-нетрадиционно и нестандартно, което в същото време да е добра покупка за автомобил на старо. Сега обаче ще акцентираме на класиката - мечтата на много българи и българки, що се отнася до автомобили.

За него - BMW 530 d xDrive


Ако искаме шофирането да бъде удоволствие, не можем да минем без дизелово комби с двойно предаване. 530 xDrive отговаря на това изискване и дори повече. Премиум емблема, отлично качество на изработката и стабилни цени на вторичния пазар. xDrive системата е адекватно решение за заледени и заснежени пътища, а отличните 6-цилиндрови дизели ще мъркат като котенце и при свръхминусови температури, и през лятото. Вижте какви дизелови петици с 4х4 системи се продават у нас ТУК.

За нея - MINI Cooper S


Никой няма да отрече необходимостта от осичка с предно, която ще върши работа и за морето, и в зимните преспи. MINI Cooper S е с жизнерадостен 1,6 литров турбомотор, проектиран от BMW в сътрудничество с Peugeot. Конските сили са предостатъчни, а пукотът от централно разположения ауспух инжектира ентусиазъм във вените дори и на най-изтънчените дами. Настройките на окачването и максимално голямото за тази каросерия междуосие създават усещането за картинг машина. Какви Mini-та се продават у нас, вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Практичен и здрав автомобил за 6 000 лв.

    Изборът на употребяван автомобил съвсем не е лесна задача. В крайна сметка всичко се свежда до късмет, защото трябва да попаднете на запазен екземпляр ...
    26.01.2019
    85 660
    96