Отидете към основна версия

5 314 22

Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия

  • toyota-
  • land cruiser-
  • heritage edition

По време на предстоящото автомобилно изложение в Чикаго Toyota ще покаже специална версия на Land Cruiser, която е наречена Heritage Edition. Модификацията е посветена на непреходната еволюция на модела и на неговата 60-годишна история в САЩ. Тиражът на лимитираната серия ще е 1 200 бройки, като всички са предназначени за пазарите в САЩ.

Toyota Land Cruiser Heritage Edition ще се предлага само в два цвята Midnight Black Metallic или Blizzard Pearl, радиаторната решетка е с тъмни акценти, а кованите алуминиеви 18-цолови джанти са на фирмата BBS. Принадлежността на автомобилите към специалната серия ще се оказва и от ретро емблемите Land Cruiser, както и от липсата прагове и хромирани странични елементи.

под капака на всъдехода ще се монтира 5.7-литров V-образен осемцилиндров двигател, разполагащ с мощност от 386 конски сили и с максимален въртящ момент от 544 Нм. Скоростната кутия е осемстепенна автоматична ECT-i. Всъдеходът е снабден с 4х4 система с централен Torsen диференциал, с двустепенна раздатка и с понижаващи предавки. Налична е и хидравлична стабилизираща система KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини