Отидете към основна версия

10 524 12

Преследван от полицията спира да зарежда (ВИДЕО)

  • кражба-
  • крадец-
  • кола-
  • бензиностанция

Тази седмица в Лос Анджелис полицията преследва мъж в матово черно Audi A4, който бе заподозрян за кражба от магазин Home Depot. Подробности за инцидента бяха предоставени от NBC, а ето какво се оказа.

Шофьорът на Audi-то превишил ограничението на скоростта и се държал много агресивно на пътя. Затова в един момент полицията решава да изостави преследването с патрулни коли, за да не провокира заподозрения и да не застрашава други хора - и продължава да го наблюдава от въздуха.

Виждайки, че полицейските коли са останали далеч назад, шофьорът спрял на бензиностанция, за да зареди колата си. Мъжът влиза в бензиностанцията набързо и хвърля 10 долара на плота, за да плати за бензина.

Този момент, заснет на видео, беше публикуван в Twitter. Отбелязва се, че преди това заподозреният в кражба вече е спирал на друга бензиностанция, където е поискал от служителите ѝ да заредят колата без пари. Но този опит се провалил.

Въпреки факта, че шофьорът успява да зареди колата и да продължи да шофира, полицията продължава да го следи. В резултат на това мъжът е задържан, когато се опитва да се скрие в подземен паркинг.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.

Свързани новини