Отидете към основна версия

19 510 27

Колко струва един месец притежание на Bugatti Chiron

  • bugatti-
  • chiron-
  • под наем

За да наемете далеч не нов хиперкар, ще трябва да плащате средно 66 хиляди долара на месец

Bugatti Chiron е наистина впечатляваща кола. Всяка цифра, касаеща техническата ѝ страна, е възхитителна. Този хиперкар има само един осемлитров двигател W16, който е с мощност 1 479 к.с. и с максимален въртящ момент от 1 600 Нм. Максималната скорост на автомобила е ограничена до 420 км/ч.

Всички тези цифри са нищо в сравнение с цената, която ви е нужна за да притежавате Chiron за определен срок от време. Нов екземпляр струва около 3 000 000 долара, но ако не разполагате с тези пари на куп, можете да наемете такъв.

Използваният хиперкар Bugatti Chiron с префикс Pur Sport от 2019 година е с пробег по-малък от 2 хиляди км и се оценява на 52 196 долара на месец. Това е минималната сума, при условие, че наемателят ще притежава колата за три години.

Логично е да се приеме, че месечното плащане директно зависи от периода на наемане на автомобила. Ако говорим за две години, тогава месечната такса ще се увеличи до 65 950 долара.

В същото време колата има две години гаранция и безплатна поддръжка. В допълнение към самите разходи има и друг недостатък - пробегът. Съгласно условията на лизинга, потребителят може да измине не повече от 4 023 км годишно.

Средно това са 335 км на месец. Ако обърнете това в пари, тогава всеки километър ще струва 198 долара. Общо две години под наем ще струват 1.9 милиона долара. Ако желаете, в края на договора можете да платите останалите 1.4 милиона и да запазите Bugatti Chiron Pur Sport за себе си.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.

Свързани новини