Отидете към основна версия

24 204 43

Мечтата на механика: голи момичета в автосервиз (Снимки 18+)

  • автосервизи-
  • момичета-
  • календар

Момичетата, които не са напълно облечени и заемат предизвикателни пози, задължително трябва да бъдат по стените на автосервизите. Така смята една голяма част от гилдията на автомобилните майстори и точно поради тази причина много от автомобилните календари са придружени от разсъблечени красавици.

Първият такъв календар за 2021 година е на немския фотограф Франк Лузебек, който е специализиран в създаването на тематични годишници. Сега той показа поредната серия от еротични календари. Днес представяме втория, който показва момичета в автосервиз.

В календара, наречен Schrauberträume 2021, което може да се преведе като „Мечтата на механика“, 12 привлекателни модела, повечето от които минимално облечени, са разположени в съблазнителни пози, в близст до автомобили в сервиз.

Копие от стенния календар „Мечтата на механика“ ще струва от 14 евро (в зависимост от сайта за онлайн пазаруване). В описанието ясно се посочва, че календарът е предназначен за декориране на стените на работилници и сервизи.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 67 гласа.

Свързани новини