Отидете към основна версия

24 282 75

Първа снимка на обновената Niva

  • автоваз-
  • lada-
  • niva

В коментари под статия в руския портал Drom бе публикувано първото автентично изображение на модернизираната Lada Niva. На снимката се виждат два паркирани един до друг всъдехода, които подозрително приличат на Toyota RAV4, но според източника са именно фейслифт-версиите на доскорошния Cherolet Niva.

Автомобилът има коренно различна предница с трапецовидна радиаторна решетка, релефен капак на двигателя и масивна броня с вградени фарове против мъгла. Заоблените фарове са отстъпили място на тесни и "хищни" светлини. Впечатление прави и шнорхелът, с който явно ще се продава офроуд версията.

За обновената Niva се чу в края на ноември, когато стана ясно, че от конвейера на завода "Лада Запад Тольятти" (бивш GM-Avtovaz) е слязъл първият опитен образец на модернизирания всъдеход. Тогава обаче се говореше, че фейслифтът ще бъде в стила на Vesta, XRay и Granta, а промените се оказват доста по-радикални.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 44 гласа.

Свързани новини

  • Щракнаха и задницата на обновената Niva

    По-малко от денонощие след появата на първата снимка на обновената Lada Niva вече не е тайна как ще изглежда и задницата ѝ. Изображението е публикуван ...
    03.12.2020
    9 433
    34