Отидете към основна версия

10 329 20

Автокрадец намери дете в откраднатата от него кола, върна се и се скара на майка му

  • honda-
  • pilot-
  • кражба на автомобил-
  • дете

Американецът върна момичето на майка си и отново изчезна с колата

Миналата седмица в Орегон се случи необичаен инцидент. Мъж открадна джип, но се оказа, че в колата на задната седалка има забравено дете. Той се връща на местопрестъплението, дава малкото момиче на майка му и я заплашва, че ще съобщи в полицията за това нейно невнимание. След това обаче той отново се качва в открадната кола и отпрашва в неизвестна посока.

В събота сутринта американката оставила сребърната си Honda Pilot, произведена през 2013 година на паркинг в магазин и отишла да купува мляко и месо, съобщава The Oregonian, позовавайки се на полицая Мат Хендерсън. На задната седалка обаче тя оставила и четиригодишната си дъщеря. Въпреки факта, че майката не се е отдалечила на повече от пет метра от колата, тя е допуснала фатална грешка - не е изключила двигателя и не е заключила вратите.

Нападателят забелязва това и се възползва от възможността. Той се качва в колата, излиза от паркинга и след известно време забелязва, че малкото дете седи в задната част на салона в детска седалка. След това обръща автомобила и се връща пред магазина. Там намира майката на детето, връща ѝ го и дори ѝ се скарва за неприемливото и отношение към детето.

„Той наистина я смъмря, че е оставила детето в колата и дори я заплашва, че ще се обади в полицията“, казва Хендерсън. След като жената взима дъщеря си от колата, похитителят рязко тръгва и изчезва в неизвестна посока. От полицията отбелязват, че майката е благодарна на крадеца за връщането на детето, но полицаите продължават да издирват крадеца и откраднатата от него Honda.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 31 гласа.

Свързани новини