Отидете към основна версия

7 776 21

Шампионът от Формула 1 Фетел разпродава суперавтомобилите си

  • себастиан фетел-
  • автомобили-
  • колекция-
  • продажба-
  • формула 1

Себастиан Фетел пусна за продажба уникални автомобили от колекцията си

Четирикратният шампион от Формула 1 е решил да се раздели с някои от суперколите си. Общо се продават осем коли и то какви! Най-яките суперколи на Фетел са, разбира се, Ferrari. Той има пет от тях - най-редките Ferrari F50, Ferrari Enzo и LaFerrari, както и Ferrari F12 tdf и 458 Speciale, които са произведени в ограничен тираж.

Освен това всички автомобили с с минимален пробег от по няколко хиляди километра, а LaFerrari-то, което е с мощност 963 конски сили е изминало само 490 км. Цените им не станаха достояние за широката общественост, но Ferrari F50 и LaFerrari вече намериха своите нови собственици.

Ще припомним, че в края на 2020 година Себастиан Фетел напусна Ferrari и се присъедини към отбора на Aston Martin. Оставаме с впечатлението, че германецът е решил да скъса окончателно с миналото си, като пилот на Скудерията.

Състезателят продава също и Mercedes SL65 AMG Black Series, Mercedes SLS AMG и известното BMW Z8, като това на Джеймс Бонд. Цените на последните две коли са ясни - по 245 хиляди долара всяка.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.

Свързани новини