Отидете към основна версия

9 288 13

Как НЕ се излиза от автомивка с Ferrari (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • 458-
  • italia-
  • катастрофа

Ferrari 458 Italia пострада след лек инцидент на турска автомивка

Снимка: YouTube

Както вече доста пъти сме споменавали, парите могат да купят мощни коли, но уменията зад волана се придобиват по-трудно. Именно на такъв случай ставаме свидетели в едно видео, качено в YouTube.

Действието се развива в съседна Турция, а главният участник в него е черно Ferrari 458 Italia. Спортният автомобил е получил грижата която заслужава, а шофьорът се опитва да си тръгне от автомивката със стил пред извадилите телефони и камери очевидци.

За нещастие мокрите гуми и тясната улица не са най-добрия помощник в дадената ситуация и след като шофьора подава газ, Ferrari-то поднася и удря задната си гума в близкия бордюр. След това автомобила се завърта и се оказва на "острова", разделящ двете платна. Не е ясно какви точно са щетите по скъпарския автомобил, но със сигурност не са малки, съдейки по пируетите, които Ferrari-то направи. Вижте видеото.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.

Свързани новини

  • Ferrari също преминава на ток

    Все повече автомобилни производители избират електромотори като източник на задвижване за своите нови модели, независимо дали те са комбинирани с двиг ...
    16.04.2021
    6 262
    42