Отидете към основна версия

18 404 21

Новата Dacia Logan става комби

  • dacia-
  • logan-
  • sandero

Румънската компания тества практична версия на обновения модел

Новото поколение Dacia Logan и Sandero бяха представени през изминалата година, като в сравнение с предишните модели, предлагат доста повече комфорт и технологични функции, като очаквано се радват на доста голям успех, както у нас, така и в цяла Европа. Фотографи вече на няколко пъти засичат тестов модел на марката покрит с камуфлаж, който според различни слухове трябва да представлява новото поколение на Logan MCV.

Комби версията на седана все още е в процес на разработка, но ние решихме да ви покажем как би изглеждала тя, когато бъде завършена. В предната част Logan MCV ще е идентична с модела, който сме свикнали да виждаме до момента, като промените ще започват след предната врата. Виждаме издължена линия на тавана, която е типична за комби моделите и осигурява повече място отзад. Най-вероятно ще видим и нови задни светлини, както и леки промени при вратата на багажника.

Освен увеличеното пространство в интериора, там едва ли ще се наблюдават някакви други промени. Очаква се от марката да покажат обновения модел към края на тази година или началото на следващата, като със сигурност продажбите ще започнат поне от догодина.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.

Свързани новини