Отидете към основна версия

26 120 38

Флойд Мейуедър си купи още девет автомобила

  • флойд мейуедър-
  • автомобили-
  • боксьор

След като Hard Rock Stadium в Маями един от най-богатите спортисти в света Флойд Мейуедър не можа да победи аматьора и "ютубър" Пол Логан, боксовата звезда се похвали с нови автомобили на стойност един милион щатски долара. Ексцентричният Флойд Мейуедър е известен със своята показност, скъпи автомобили и свръхлуксозен начин на живот, като за да поддържа този имидж има две уникални автомобилни колекции - бяла и черна.

Сега към тях Мейуедър прибави още два интересни автомобила. Те, както и други коли са били поръчани от дилъра Towbin Auto Group още миналата седмица. Става дума за чисто нов Mercedes-Benz S560, Rolls-Royce Ghost, последната версия на Maybach S-Klasse, два масълкара Dodge Charger и и три Dodge Challenger, както и един не толкова претенциозен и скъп Dodge Journey.

Интересното е, че освен първите два автомобила в списъка, които са лично за боксьора, останалите коли са за подаръци на близки на Мейуедър. В социалните мрежи се коментира, че най-вероятно Мейуедър е решил да зарадва себе си и близките си, точно преди мача с Пол Логан, от който, въпреки че не можа да нокаутира "ютубъра", спечели сто милиона долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.

Свързани новини