Отидете към основна версия

109 258 217

Любопитно за новата кола на Бойко Борисов

  • бойко борисов-
  • audi a8
Снимка: facebook

Напоследък бившият премиер на България слезе от прословутата "джипка" и сега са придвижва с черен седан с марка Audi. Неведнъж сме ви разказвали за "джипката", която е от гаража на НСО и мнозина бъркат с Land Cruiser, но всъщност става дума за Toyota Sequoia 5.7 V8. Моделът не е толкова известен у нас, защото този огромен SUV се прави само за американския пазар и впечатлява с огромния си двигател и умопомрачаващи за нашата автомобилна действителност габарити.

Сега обаче, Бойко Борисов се придвижва с по-луксозен, но и по-конвенционален автомобил. Това е топ лимузината на Audi, с моделно обозначение А8, но не това е най-любопитното в случая. От достоверен източник знаем, че бензиновата лимузина не е от НСО, а е от гаража на ГЕРБ, като тя е от предпоследното поколение на А8, което се произвежда от 2009 до 2017 година и е познато с вътрешнозаводския индекс D4. Ако погледнем в mobile.bg, ще видим, че в зависимост от годината на производство и оборудването, такава кола е на цена в диапазона 30 000 - 70 000 лв. Но и това не е най-интересното.

Кратка справка, която всеки може да направи ТУК, показва, че колата, която лично управлява Бойко Борисов е БЕЗ задължителната "Гражданска отговорност". А тъй като ползването на моторни превозни средства е свързано с рискове, законодателят в Република България задължава всички автомобилисти да сключват застраховка Гражданска отговорност. Явно обаче това не важи, нито за ГЕРБ, нито за Бойко Борисов.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 242 гласа.

Свързани новини