Отидете към основна версия

6 719 14

Tesla Model S със звук от Dodge Hellcat звучи изненадващо добре (ВИДЕО) 

  • tesla-
  • model s-
  • dodge-
  • hellcat-
  • ford

Колата е бърза и вече се усеща като такава

Снимка: YouTube

През изминалата седмица ви разказахме за специалния парфюм с миризма на бензин, който създадоха от Ford, за да върнат част от усещането на конвенционалните двигатели при електрическия Mustang Mach-E. Този път също ще ви разкажем подобна история, но не с миризма, а със звук.

Последната Tesla Model S Plaid е изключително бърз автомобил, като това вече се доказва многократно от различни видеа в интернет, но според потребителите има нещо което липсва на колата. Тишината при ускорение е нещо с което повечето фенове на двигателите с вътрешно горене просто не могат да свикнат, но от Tesla имат решение и за това.

От 1 септември 2019 година, всеки модел на марката трябва да има вградени външни говорители, които да издават звук при движение. Според правилата, няма точно определен звук, а от Tesla оставят потребителите да избират какъв точно да е той като собственика на колата може да зареди до 5 различни звука, чрез USB памет. В конкретното видео изборът на собственика е сведен до звук от двигател на Dodge Hellcat, който изненадва наистина приятно.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини